Til toppen

Kloster Kamille Te 20 poser á 1,5g

Varenummer: N35643
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Bioflora

ink. mva.

  • Beroligende urtete
  • God ved urolig mage og forkjølelse
  • Kloster urteteer inneholder viltvoksende urter

Kloster Kamille te kan virke beroligende og avslappende, og nytes når man trenger å roe ned. Kamille te er en mild og god te. Kamille kan også være fin ved lett forkjølelse og lindre i hals og luftveier. Gunstig også ved luftplager i magen.

Ingredienser: Kamilleblomst

Bruk 1 tepose per kopp kokende vann og la det trekke tildekket i 10 min. 

Kontraindikasjon: Ved allergi mot kurvblomstfamilien (compositae, f. eks. arnika, kamille, ringblomst, ryllik.)

Må ikke brukes i og rundt øynene.

Chamomile Roman / Kamille hvit-romersk 10ml Eterisk Olje

Aqua Oleum Chamomile Roman er en 100 % ren eterisk olje av hvit kamille. Chamomile Roman er en meget allsidig olje som kan anvendes lett beroligende, virker lindrende på ømme og stive muskler, ved lett hodepine, lette leddplager og lette menstruasjonssmerter samt PMS. Fordøyelsesfremmende ved treg mage/luft i magen. Lindrende ved lett kvalme. Chamomile Roman er spesielt velegnet ved kviser, fet/tørr hud, lett eksem og fett hår.
N33222

Kamilleblomst (Matricaria chamomilla) 200g ØKOLOGISK Urt

Kamilleblomst kan trekkes som te og drikkes, samt anvendes utvortes som omslag, til bad eller gurglevann. Plantedelen som er brukt er blomst.
N24940

Snore and Peace senses økologisk te 20 poser Te

Snore&Peace fra Clipper er det perfekte selskapet til å lese på sengen. Snore and Peace fra Clipper te balanserer elegant den deilige smaken av kamille og lavendel med det friske fra sitronmelisse. Clipper er te laget på rene økologiske råvarer. Teposene er laget av ubleket bomull.
N32348

Stress-A Complex Te 100g

Stress-A Te er en velsmakende urtete med en fin kombinasjon av gamle, velkjente urter som gir ro i kroppen. Smak og duft er preget av sitrongress som her er i fin harmoni med hjertensfryd/sitronmelisse, legevendelrot/valeriana, kamille og pasjonsblomst. Fås også i kapsler.
N35410