Til toppen

Kloster Kjerringrokk Te 20 poser á 1,5g

Varenummer: N35642
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Bioflora

ink. mva.

  • Kjerringrokk er naturlig rik på kiselsyre (silisium).

Kloster te av urten Kjerringrokk som støtter nyrenes og urinveienes normale funksjon. Kjerringrokk er naturlig rik på silisium/kiselsyre. Urtene i Kloster te er viltvoksende urter.

Ingredienser: Kjerringrokk urt

Hell kokende vann over 1 tepose i en kopp og la det trekke tildekket i 10 min. Press ut fra teposen med en teskje. Drikk gjerne 3-4 kopper nytrukket te i løpet av dagen, mellom måltidene.

Kan drikkes som kur over 4 uker.

Unngå inntak av Kjerringrokk ved ødemer/hevelser som er grunnet hjerte- eller nyresvikt.

Kjerringrokk - Padderokke - Equisetum arvense 100g Tørket urt

Tørket og skåret urt av Kjerringrokk, også kalt Åkersnelle.
N33338

Kloster Forbrennings te 20 poser à 2g

Kloster Forbrenningste består av en urteblanding særskilt satt sammen for å stimulere forbrenningen. Urtene kan virke positivt inn på forbrenningen, og rense og stimulerer både nyrer og fordøyelse. Kloster teene er laget på viltvoksende urter.
N35640

Kloster Løvetann Te 20 poser á 1,5g

Kloster Løvetann te er en mild og god te som virker lett vanndrivende og utrensende. Løvetann virker gunstig på fordøyelsen og lever- og gallefunksjonen.
N35641

Spisekisel med urter 200g Pulver

Spisekisel med urter er en pulverblanding med kisel, brennesle og kjerringrokk til hud, hår og negler, samt benstruktur. Brennesle bidrar til å vedlikeholde normal hud, knokler, negler og hår. Kiselgur er naturlig forekommende og kalles også diatomitt. Kiselgur er avleiringer med høyt innhold av fossile skall av kiselalger (diatoméer) som har et naturlig innhold av mineralet silisium. Kisel er det samme som silisiumdioksid, altså en forbindelse med 1 silisium- og 2 oksygenatomer. Produktet finnes også som kapsler.
N33296