Til toppen

Kloster Løvetann Te 20 poser á 1,5g

Varenummer: N35641
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Bioflora

ink. mva.

  • Inneholder ikke koffein
  • Lett vanndrivende og utrensende te
  • God for mage og tarm

Kloster Løvetann te er en mild og god te som virker lett vanndrivende og utrensende. Løvetann virker gunstig på fordøyelsen og lever- og gallefunksjonen.

Ingredienser: Løvetannurt med rot (radix taraxaci cum herba)

Dosering: Hell kokende vann (1 kopp=150ml) over 1ss tepose løvetann. La trekke tildekket i 10 min. Press gjerne ut alt fra teposen med en teskje.
Drikk 2-3 kopper nytrukket te i løpet av dagen mellom måltidene.

Drikkes gjerne som kur i 4 uker.

Brukes ikke ved tette galleganger eller tarmslyng.

Dandy Blend, instant urtedrikk 400g Pulver

Endelig er Dandy Blend i Norge! Dandy Blend er en deilig miks av røtter fra løvetann, sikori og rødbete, og ekstrakt av bygg- og rugkorn. Et koffeinfritt kaffealternativ som ikke krever brygging, og som løses opp umiddelbart i varm eller kald væske. Drikken er helt uten bitterhet og surhet, og oppleves fyldig, glatt og rik. Dandy Blend er en deilig urtedrikk med helsefremmende kvaliteter som er kjent verden over!
N35359

Kloster Forbrennings te 20 poser à 2g

Kloster Forbrenningste består av en urteblanding særskilt satt sammen for å stimulere forbrenningen. Urtene kan virke positivt inn på forbrenningen, og rense og stimulerer både nyrer og fordøyelse. Kloster teene er laget på viltvoksende urter.
N35640

Løvetann Økologisk 80g Urt

Løvetann er en melkesaftførende urt, som nok er godt kjent som den flotte gule løvetannen i gressplenen om sommeren. Planten er til mange hageeieres store ergrelse meget alminnelig og hardnakket, men heldigvis kan den noe annet enn å være ugress. Løvetann er igjen blitt en populær ingrediens i det nordiske kjøkkenet, både i salater og juice. Skåret løvetann er god til urtete.
N30172

Rensende Te (8414) 100g

8414 Rensende te er en gammel oppskrift på en teblanding med syv forskellige urter i en velkomponert symfoni. Inneholder bjørkeblad som støtter aktiviteten i leveren, nyrene og tarmkanalen. Djevelklo/venustorn og løvetann understøtter fordøjelsen. Gullris bidrar til normal utskillelse via nyrer.
N35412