Til toppen

Kongerøkelse med brenner og slukkeskje

Varenummer: 901443
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Svanelaboratoriet

ink. mva.

  • Juleduft nr.1
  • Klassisk kongerøkelse laget etter gammel oppskrift
  • Praktisk og flott stativ 

Julestemning på boks! Her får du den gode, kjente Kongerøkelsen som er laget på Svanelaboratoriet etter gamle oppskrifter, med det klassiske kongestativet og en slukker. Settet består av: Kongestativ, en boks med røkelse og slukkeskje. Kongerøkelse inneholder kun de beste ingredienser og de 17-18 innholdsstoffene importeres fra hele verden. Røkelsen varmes opp ved hjelp av telyset på stativet, og sprer en umiskjennelig duft av jul!

Legg en god teskje Kongerøkelse i Kongestativet. Varm opp med et telys, påse at varmen fra lyset fører til smelting av røkelsesharpiksen (harpiksen fester seg på varmeplaten). For lav oppvarming kan gi for svak duft av røkelse – det er derfor viktig å bruke telys som gir nok varme.

Det anbefales at man bruker telys av stearin med aluminiumsbeger. Helst bør lyset ha nokså kort brenntid, kanskje 4-6 timer, og brenne med god flamme.

Tips: Legg et lag aluminiumsfolie i bunnen av varmeskålen, så slipper man å skrape fastbrent røkelsesharpiks ut av selve skålen.

Forsiktighetsregler:
Plassér alltid stativ for røkelse på stødig underlag som tåler sterk varme. Plasser det aldri i en reol eller i nærheten av gardiner, bordpynt eller andre brennbare ting. Unngå å flytte stativet når lysmassen er flytende, bruk lyselukker istedenfor å blåse ut lyset. La aldri barn være alene med lys og/eller røkelse. Forlat aldri rom med brennende lys. Påse at brukt røkelse er helt avkjølt før den kastes i restavfallet.

Urter, kryddere og aromatiske oljer Den viktigste komponenten i Kongerøkelse er røkelsesharpiksen, olibanum – eller virak på norsk – som høstes i Sudan. Andre komponenter er rød sandelved fra Gabon eller Etiopia, roseblader fra Pakistan, lavendelblomst fra Kina, koriander fra Romania samt et titalls andre urter, kryddere og aromatiske oljer.

Bee Jolly, Spiced orange, duftlys 9cl

Bee Jolly spiced orange er duftlys av naturlig plantevoks og eteriske oljer. Spiced orange gir en aromatisk vinter- og juleduft av appelsin, med et hint av krydder, nellik og kanel. Duftlyset er laget av soya- og rapsvoks og tilsatt eteriske oljer. Veken er av bomull. De nydelige glassbeholderne er av resirkulert glass og kan gjenbrukes som for drikkeglass, telysholdere el.l. Brennetid: ca 25 timer
N35597

Bee Merry, Winter berries, duftlys 9cl

Bee Merry winter berries er duftlys av naturlig plantevoks og eteriske oljer. Winter berries gir en aromatisk vinter- og juleduft av bær og appelsinblomst, med et hint av muskat og kanel. Duftlyset er laget av soya- og rapsvoks og tilsatt rene eteriske oljer. Veken er av bomull. De nydelige glassbeholderne er av resirkulert glass og kan gjenbrukes som for drikkeglass, telysholdere el.l. Brennetid: ca 25 timer
N35594

Kongerøkelse 70ml

Julestemning på boks! Her får du den gode, kjente Kongerøkelsen som er laget på Svanelaboratoriet etter gamle oppskrifter. Kongerøkelse inneholder kun de beste ingredienser og de 17-18 innholdsstoffene importeres fra hele verden. Hver eske inneholder 70 ml ferdigblandet røkelse. Varmes med telys på egnede stativer.
803650