Til toppen

Kyolic Age + Plantesteroler 60 Kapsler

Varenummer: N35537
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MedicaNatumin

ink. mva.

Kyolic Age + Plantesteroler er sammensatt for senke kolesterolverdiene og opprettholde resultatet. Plantesterol og kolesterol har lignende molekylstruktur, og konkurrerer om de samme reseptorene (bindingssteder) ved opptak i tarmen. Plantesteroler har vist seg å kunne bidra til å senke kolesterolinnholdet i blodet. Høyt kolesterol er en risikofaktor for utvikling av koronar hjertesykdom. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak på 1,5-3 g plantesteroler. Kyolic Age + Plantesteroler inneholder det dokumenterte lagrede hvitløksekstraktet AGE og plantesteroler. Lagret hvitløk har vist gode resultater for å opprettholde god hjertehelse.

Oppgitt innhold per døgndose 2-4 tabletter

Innhold mengde
Plantesteroler 800-1600 mg
Kaldlagret hvitløksekstrakt 600-1200 mg
   
Ingredienser: Plantesteroler (42%), kaldlagret Aged Garlic Extract (Allium sativum), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, potetstivelse, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmetylcellulose, maltodextrin, fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalt av vegetabilske fettsyrer).

Anbefalt døgndose: 4 tabletter daglig i 3 måneder for å senke kolesterol. 2 tabletter daglig for vedlikehold.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Produktet er ikke egnet for personer som ikke har behov for å kontrollere kolesterol i blodet. Pasienter som tar kolesterolsenkende medisin kan bruke produktet i samråd med lege. Produktet er ikke egnet for barn, gravide og ammende.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Kyolic + Q10 30 Kapsler

Kyolic Q10 kan være godt for hjertet, karsystemet, blodsirkulasjonen og energiomsetningen i cellene. Kyolic Q10 Super One a Day har vist oppsiktsvekkende resultater i en studie (april 2011) gjennomført i USA. Innholdet av Aged Garlic Extract (AGE) er av samme type og med samme døgndose som i den orginale Kyolic - 600 mg AGE. I tillegg er det tilsatt 100 mg koenzym Q10 per kapsel.
N31112

Kyolic 90 Tabletter

Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) inneholder lagret hvitløk som bidrar til immunsystemets normale funksjon og opprettholder hjertehelsen. Kyolic kan også bidra til normale kolesterolverdier. Kyolic er et av verdens mest solgte hvitløksprodukter og er patentert. Det lagrede hvitløksekstraktet i Kyloic er gjennom mere enn 700 publiserte studier (2012) og vitenskaplige avhandlinger dokumentert godt for kroppen, og dokumentert trygt å bruke ved anbefalt døgndose. Kyolic er økologisk (i følge staten California i USA sin lovgivning) dyrket, og lagret på ståltanker i 18-20 måneder for å modne de virksomme stoffene. Kyolic er naturlig, standardisert og luktfri.
N31785

Zerochol 60 Tabletter

Zerochol inneholder plantesteroler som binder overskudd av det «uønskede» LDL-kolesterolet og leder det ut av kroppen – helt naturlig og uten bivirkninger. Zerochol er et 100% naturlig produkt og inneholder plantesteroler av planteoljer fra økologisk og ikke-genmodifisert (non-GMO) soya, solsikke, furu, mais og raps. På bakgrunn av omfattende forskning anerkjenner det europeiske mattilsynet EFSA at 1,5-3,0 gram plantesteroler om dagen kan senke/redusere kolesterolnivået i blodet. Et høyt kolesterolinnhold er en risikofaktor for utviklingen av koronar hjertesykdom. 
884218