Til toppen

Kyolic Immunsupport 60 Kapsler

Varenummer: N35505
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MedicaNatumin

ink. mva.

Kyolic AGE Immunsupport inneholder det langtidslagrede hvitløksekstraktet AGE ™, C-vitamin, olivenblad– og oreganoekstrakt og soppene Shiitake, Maitake, Reishi og Chaga. Lagret hvitløk bidrar til å opprettholde hjertehelsen, og sammen med C-vitamin bidrar det også til immunsystemets normale funksjon.  Kyolic AGE ™ er dokumentert i mer enn 860 vitenskapelige publikasjoner og studier.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 2-4 kapsler

Innhold mengde % av RI
Hvitløksekstrakt 220-440 mg -
C-vitamin 100-200 mg 125-250%
Oreganoekstrakt 100-200 mg -
Olivenbladekstrakt  80-160 mg -
Shiitake 100-200 mg -
Maitake 50-100 mg -
Reishi 50-100 mg -
Chaga 50-100 mg -
     
Ingredienser: Kaldlagret økologisk hvitløksekstrakt (Allium sativum), vitamin C (L-kalsiumaskorbat), oregano/bergmynteekstrakt (Origanum vulgare), shiitakeekstrakt (Lentinula edodes), olivenbladekstrakt (Olea europaea), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), maitakeekstrakt (Grifola frondosa), reishiekstrakt (Ganoderma lucidium), chagaekstrakt (Inonotus obliquus), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer, silisiumdioksid). Vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose).

Anbefalt døgndose: 2 kapsler. Kan økes til 2 kapsler 2 ganger daglig i perioder med ekstra behov.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.
 

Candaway 60 Tabletter

Candaway fra Lamberts er et naturlig kompleks av urter og krydder, som kanel og olivenblad. Kan bidra til en sunn balanse i fordøyelsessystemet.
N33163

Immune Intensive 70 gram pulver

Immune Intensive fra BioCare 70 gram pulver (tidligere kom denne i 7 x porsjonsposer) er et kraftfullt pulver for immunsystemet. Pulveret er et kompleks av svarthyllbær og betaglukaner, sammen med vitamin C, vitamin D og sink som bidrar til normal funksjon i immunsystemet. Pulveret løses raskt og enkelt i vann. Virkestoffene ligger i en smakfull base av bringebær, solbær, blåbær, bjørnebær og jordbær.
N35237

Kyolic 90 Tabletter

Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) inneholder lagret hvitløk som bidrar til immunsystemets normale funksjon og opprettholder hjertehelsen. Kyolic kan også bidra til normale kolesterolverdier. Kyolic er et av verdens mest solgte hvitløksprodukter og er patentert. Det lagrede hvitløksekstraktet i Kyloic er gjennom mere enn 700 publiserte studier (2012) og vitenskaplige avhandlinger dokumentert godt for kroppen, og dokumentert trygt å bruke ved anbefalt døgndose. Kyolic er økologisk (i følge staten California i USA sin lovgivning) dyrket, og lagret på ståltanker i 18-20 måneder for å modne de virksomme stoffene. Kyolic er naturlig, standardisert og luktfri.
N31785

Shift Chaga 30 Tabletter

Chaga fra SHIFT inneholder standardisert ekstrakt av Chaga. Chaga blir også kalt det sorte gullet og vokser på bjørketrær i Sibir, Kina, Nord-Amerika og i Skandinavia. Chaga går for å være en av de sterkeste antioksidantene i verden. I århundrer har chaga vært brukt for å opprettholde et normalt fungerende immunforsvar og forhindre inflammasjoner. I likhet med reishi er chaga en adaptogen sopp som balanserer kroppens ulike funksjoner ved stress og belastninger. Tidligere navn: SuperChaga
828736