Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Lipinorm A-800 90 tabletter

Varenummer: N36142
EAN: 5 709 731 031 424
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Mezina
ink. mva.
  • For normalt fettinnhold i blodet og hjertefunksjon
  • Rød gjæret ris
  • Polyfenoler fra olivenolje
Lipinorm A-800 er et kosttilskudd med ingredienser som bidrar til et normalt nivå av blodlipider og normal hjertefunksjon. Lipinorm A-800 inneholder artisjokk, rød gjæret ris, tiamin og oliven. Artisjokk bidrar til å redusere blodets innhold av lipider (kolesterol og fett). Rød gjæret ris med 2.85 mg monakolin K. Tiamin (Vitamin B1) som bidrar til en normal hjertefunksjon. Olivenoljepolyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. Man kan ofte motvirke at kolesterolinnholdet i blodet stiger med omlegging av kosthold og nye mosjonsvaner. Lipinorm A800 er et ideelt supplement til andre livsstilsendringer. Det er normalt at kolesterolinnholdet i blodet stiger med alderen.

Oppgitt innhold per døgndose 2 tabletter

Innhold mengde % RI
Rød gjæret ris (Monakolin K 2,85 mg) 95 mg  
Artisjokkblad ekstrakt 800 mg  
- tilsvarende tørket urt 5200 mg  
Ekstrakt av oliven (frukt) 25 mg  
Tiamin (vitamin B1) 0,55 mg 50%
     
Ingredienser: Ekstrakt av artisjokkblad (Cynara scolymus L.), fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, silisiumdioksid, tverrbundet cellulosegummi, magnesiumsalter av fettsyrer), rød gjæret ris (Monascus purpureus Went), ekstrakt av oliven (frukt) (Olea europaea L), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), tiaminmononitrat, og fuktighetsbevarende middel (glyserol).

Anbefalt døgndose: 2 tabletter. Tablettene svelges hele sammen med et glass vann.

Bør ikke anvendes ved samtidig bruk av kolesterolsenkende medisiner (statiner) uten avtale med lege.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 
Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bio-Rødris Naturell 60 Tabletter

Bio-Rødris Naturell er tabletter som inneholder 100 mg pulver av fermentert rød ris. Innholdet av monakolin K er standardisert til 2,5 mg pr. tablett. Produktet fremstilles under farmasøytisk kontroll i Danmark. Studier viser at produkter med fermentert rød ris generelt tåles godt. Innholdet av monakolin K i produkter med rød gjæret ris kan variere betydelig fra produkt til produkt. Det er derfor viktig å velge et produkt som er standardisert og hvor mengden monakolin K står på esken.

N35279
Zerochol, 800mg plantesteroler, 60 tabletter

Zerochol inneholder plantesteroler som binder overskudd av det «uønskede» LDL-kolesterolet og leder det ut av kroppen – helt naturlig og uten bivirkninger. Zerochol er et 100% naturlig produkt og inneholder plantesteroler av planteoljer fra økologisk og ikke-genmodifisert (non-GMO) soya, solsikke, furu, mais og raps. På bakgrunn av omfattende forskning anerkjenner det europeiske mattilsynet EFSA at 1,5-3,0 gram plantesteroler om dagen kan senke/redusere kolesterolnivået i blodet. Et høyt kolesterolinnhold er en risikofaktor for utviklingen av koronar hjertesykdom. 

884218
Lenker
Min side