Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Loppefrø, Plantago psyllium 1000g

Varenummer: N30324
EAN: 5703137947501
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
  • For treg mage
  • Stimulerer naturlige tarmbevegelser
Loppefrø er et velkjent hjelpemiddel for fordøyelsen, spesielt ved treg mage. Loppefrø inneholder slimstoffer som i kontakt med vann lager slim som "smører" tarmslimhinnen. Frøene vil også svelle, og volumøkning i tarm stimulerer naturlige tarmbevegelser.
Næringsdeklarasjon  per 100 gram 
Energi (kJ/kcal) 1543/366
Fett 5,9 g
- hvorav mettede fettsyrer 0,5 g
Karbohydrater 62 g
- hvorav sukkerarter 1,6 g
Kostfiber 6,9 g
Protein  12 g
Salt 0,05 g
   
Ingredienser: Loppefrø (Plantago ovata)

 

Forslag til bruk: 1/2 - 1 ss i væske til hvert hovedmåltid. Frøene røres ut i væske til en tynn geleaktig konsistens og drikkes før måltidene. Husk at økt inntak av fiber også krever økt inntak av væske.

Frøene kan også brukes i bakverk.

 

Treg mage kan stimuleres ved å øke volum på tarminnholdet. Tarmveggene vil da strekke seg for å tilpasse seg volumet. Det fører til økt tarmperistaltikk og raskere transittid gjennom tarm. Frøene har et planteslim som gjør tarminnholdet mykere.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Loppefrø, Plantago psyllium 100g Frø

Loppefrø er et velkjent hjelpemiddel for fordøyelsen, spesielt ved treg mage. Loppefrø inneholder slimstoffer som i kontakt med vann lager slim som "smører" tarmslimhinnen. Frøene vil også svelle, og volumøkning i tarm stimulerer naturlige tarmbevegelser.

N31232
Psyllium Intensive (Probiofiber complex) 100g Pulver

BioCare Psyllium intensive (tidligere ProbioFiber Complex) er tarmrensende, motvirker treg mage og lettere forstoppelse. BioCare Psyllium intensive inneholder selvfølgelig psyllium husk, BioCares patenterte LAB4-melkesyrebakterier, sviskejuice, inulin, eple-pektin og fruktooligosakkarider (F.O.S.). Et kombinasjonsprodukt med romoppfyllende, balanserende og rensende egenskaper som bidrar til å opprettholde en god tarmbevegelse. Produktet mykgjør tarminnholdet og stimulerer tarmen.

N32937
Psyllium Husk - Loppefrøskall ØKOLOGISK 250g

Loppefrøskall er et velkjent hjelpemiddel for fordøyelsen, spesielt ved treg mage. Loppefrø inneholder slimstoffer som i kontakt med vann lager slim som "smører" tarmslimhinnen. Pulveret vil også svelle, og volumøkning i tarm stimulerer naturlige tarmbevegelser. Loppefrøskall bidrar også til å kontrollere blodets kolesterolnivåer. Pulveriserte Psylliumfrøskall er også kjent som fiberhusk. Kan brukes i baking, og gir en mykere og saftigere konsistens. Glutenfri.

N35073
Lenker
Min side