Til toppen

Maca - økologisk 200g Pulver

Varenummer: N35005
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Purasana

ink. mva.

100% raw og økologisk Macapulver. Maca er en liten rotgrønnsak som har blitt kultivert gjennom århundrer av urbefolkningen i Andesfjellene. Macaroten vokser på over 3500 meters høyde. Roten soltørkes og pulveriseres. Purasana Macapulver er en naturlig kilde til blant annet kalsium og jern. Maca bidrar til fysisk og psykisk yteevne og er en kilde til energi og lyst (ved inntak av 1,5 - 3 gram per dag).

Oppgitt næringsinnhold pr. 100g.
Ingrediensermengde% av RI
Energi (kJ/kcal)1229/289
Fett0,6 g
- hvorav mettede fettsyrer 0,1 g
- hvorav enumettede fettsyrer0,1 g
- hvorav flerumettede fettsyrer0,4 g
Karbohydrater61,3 g
- hvorav sukkerarter36,2 g
Kostfiber0,5 g
Protein9,7 g
Salt (naturlig forekommende)0,26 g
Kalsium250 mg31%
Jern15 mg107%
Røres ut i drikke, smoothies el.l. etter behov.

Oppbevares tørt i godt lukket pose.

Maca, full spectrum, økologisk 180g Pulver

Økologisk Maca i pulverform. Maca bidrar til mer energi og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet. Maca er en supermat, best kjent for å øke vitalitet. Det finnes tre typer Maca, svart, rød og gul, alle med med hver sine gode egenskaper. Full spectrum Maca inneholder alle disse, for å kunne gi et komplett Maca produkt i pulverisert form. Smaken beskrives ofte som maltaktig, med et hint av karamell.
N34870

Maca, full spectrum, økologisk 90 Vegkapsler

Økologisk Maca i kapselform. Maca bidrar til mer energi og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet. Maca er en supermat, best kjent for å øke vitalitet. Det finnes tre typer Maca, svart, rød og gul, alle med med hver sine gode egenskaper. Full spectrum Maca inneholder alle disse, for å kunne gi et komplett Maca produkt.
N35133

Organic Maca 200g Pulver

Pulverisert rot av gul Maca fra Peru. Produktet brukes som tilskudd eller i matlaging. Smaken er mild og maltaktig. Pulveret er næringsrikt, og inneholder bl.a kalsium, jern og sink. Maca kan bidra til mer energi, samt mentalt og fysisk velbefinnende. Maca kan bidra til å opprettholde hormonbalanse og normal fertilitet.
N35175