Til toppen

Made by Zen Mercura Aromadiffuser grå

Varenummer: N36475
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Made by Zen

ink. mva.

  • Aromadiffuser av håndblåst glass
  • Tilsett vann og eteriske oljer og skap god atmosfære
  • Forbedrer luftkvaliteten
  • Opptil 4 timer varighet
  • Nattmodus
  • 2 ulike tåkeinnstillinger

Nydelig aromadiffuser av håndblåst glass! Skap din egen rolige, gode atmosfære med denne oljediffuseren fra Made by Zen. Aromadiffuseren har to ulike tåkeinstillinger – konstant og periodevis. I tillegg har den også en nattmodus så du kan sove godt gjennom natten og vite at den slår seg av automatisk når vannbeholderen går tom. Diffuseren har to ulike tåkeinnstillinger og vil i tillegg forbedre luftkvaliteten. En stilig aromadiffuser som passer inn i et hvert hjem – i stuen, på kjøkkenet eller soverommet. Fyll diffuseren med vann og tilsett noen dråper ønsket eterisk olje, og slik skaper du en rolig, velduftende atmosfære. Diffuseren skaper ingen varme, så eteriske oljer blir ikke ødelagt og det er ingen brannfare. Den er lett å vaske.

Fyll diffuseren med vann og tilsett noen dråper ønsket eterisk olje. Velg mellom to ulike tåkeinnstillinger, konstant eller periodevis.

Diffuseren har også en nattmodus så du kan sove godt gjennom natten og vite at den slår seg automatisk av når vanninnholdet passerer en minimums grense. Sov godt uten bekymringer! 

Diffuseren skaper ingen varme, så eteriske oljer blir ikke ødelagt og det er ingen brannfare.

Den er lett å vaske.

OBS: Norsk stikkontakt medfølger.

Vannkapasitet: 120 ml

Størrelse: 126 x 134 mm

Bee Calm, lavendel og geranium, duftlys av planteoljer 9cl

Bee Calm lavender & geranium er duftlys av naturlig plantevoks og rene eteriske oljer. Duften av lavendel og geranium fremmer ro og harmoni. Duftlyset er laget av soya- og rapsvoks og tilsatt eteriske oljer. Veken er av bomull. De nydelige glassbeholderne er av resirkulert glass og kan gjenbrukes som for drikkeglass, telysholdere el.l. Brennetid: ca 25 timer
N35595

Bee Happy Duftpinner 50ml

Bee Happy duftpinner avgir en nydelig duft til rom fra eteriske oljer av neroli og appelsin. En oppløftende humørbooster! Naturlige rottingpinner formidler den gode duften i omtrent 6 uker.
N36115

Kongerøkelse 70ml

Julestemning på boks! Her får du den gode, kjente Kongerøkelsen som er laget på Svanelaboratoriet etter gamle oppskrifter. Kongerøkelse inneholder kun de beste ingredienser og de 17-18 innholdsstoffene importeres fra hele verden. Hver eske inneholder 70 ml ferdigblandet røkelse. Varmes med telys på egnede stativer.
803650

Maroma Jasmine Røkelse 10 pinner

Røkelsespinner med duft av Jasmin, en sertifisert Fairtrade røkelse. Røkelsespinnene fra Maroma er pakket inn i et vakkert silketrykt, håndlaget papir av resirkulert bomullsgarn. Hver pakke inneholder ti pinner med røkelse, og hver pinne varer i cirka 45 minutter. Maromas dufteksperter blander perfekt balanserte og naturlige dufter. Røkelsespinnene er laget med den tradisjonelle metoden hvor hver enkelt pinne med røkelse er håndrullet. Bambuspinner rulles inn i sandeltrepulver og bindes sammen med en naturlig harpiks, og dyppes så i dufter som er blandet med eteriske oljer. Nyt en frisk og velduftende atmosfære med Maroma røkelsespinner.
N35983