Til toppen

Bio Life Magnesium - bringebærsmak 226g Pulver

Varenummer: N34778
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Nutra-Lab Research

ink. mva.

Magnesium fra Bio Life med herlig bringebærsmak. Bio Life Magnesium pulver inneholder den lettopptakelige magnesiumforbindelsen, magnesiumsitrat. Magnesiumsitrat er en organisk form hvor magnesium er bundet til sitronsyre for å kunne fordøyes og utnyttes. Sitratformen gjør at man er mindre avhengig av magesyrenivået ved inntaket.

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1-4 gram.
Ingrediensermengde% av RI
Magnesiumsitrat, naturlig aroma (bringebæraroma), søtstoff (steviolglykosider fra stevia).
1,0 gramBio Life Magnesium pulver 80mg21%
1,5 gram Bio Life Magnesium pulver120mg32%
3,0 gram Bio Life magnesium pulver 240mg64%
4,0 gramBio Life Magnesium pulver 320mg85%
Anbefalt døgndose:
Småbarn 1-3 år: 1/4 ts (<1g)
Barn 3-11 år: 1/2 ts (1,5 g)
Ungdom 11-18 år: 1 strøken ts (3 g)
Voksne fra 18 år: 1 toppet ts (4 g)

Pulveret røres ut i litt vann. Når det er ferdig med å bruse, tilsettes mer vann etter ønske og smak. Både kaldt og varmt vann kan brukes. Magnesiumpulveret inntas fortrinnsvis om kvelden, men om man får løs mage av magnesiumtilskudd, kan man gjerne dele opp halv dose morgen og kveld.
Magnesium er viktig for overføring av nerveimpulser og normal muskelsammentrekning, inkludert hjertemuskulaturen. Magnesium bidrar til normal celledeling og proteinoppbygging, samt til vedlikehold av ben og tenner. Magnesium må være tilstede i energiomsetning (metabolisme), og er viktig for elektrolyttbalansen. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normale psykologiske funksjoner.Kroppens normale balanse av kalsium og magnesium er omtrentlig Ca:Mg 2:1. Det er aktuelt for mange å kun innta magnesium som tilskudd, fordi det norske kostholdet ofte inneholder mye/nok kalsium (spesielt om man bruker melkeprodukter).