Til toppen

Mavekomfort urtete 100g

Varenummer: N35470
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Magekomfort urtete
  • Støtter fordøyelsen
  • Fennikel, karve, anis, peppermynte, lavendel mm.

8416 Mavekomfort te er en smaksvennlig urtete som kan brukes over tid. Den inneholder fennikel- og karvefrø som understøtter fordøyelsen og fordøyelsesfunksjonene, samt anisfrø, peppermynte, lavendel m.fl. som gir en herlig smak.

Kamilleblomst, peppermynte, anisfrø, dauvnesleurt, fennikelfrø, karvefrø, loppefrø, løvetann (urt med rot), kjerringrokk, legestokkrose-/altearot, salvie, lavendelblomst, korianderfrø, echinacea/solhatt.

Som te: 10 gram urter pr. liter kokende vann. Siles med tefilter. Trekketid: 10 minutter. 

Basis-Te, Frede Damgaards 150g Urt

Frede Damgaards Basis Te er en velsmakende urtete basert på 18 basiske og smakfulle urter. Denne herlige teen er sammensatt av den kjente helsekostguruen Frede Damgaard. En varm kopp te som kan brukes året rundt – en nydelig universalte.
N35083

Dida 90 Tabletter

Dida™ anbefales til personer, som ønsker å redusere gjæring og dannelse av luft i mage-/tarmkanalen. Dida fra New Nordic er et godt sammensatt produkt med bioaktive næringsstoffer, samt urte- og krydderoljer som bidrar til å vedlikeholde en normal funksjon av mage-/tarmkanalen og dens slimhinner. Tablettene inneholder carminative oljer fra kanel, fennikel og peppermynte. dida inneholder også tiamin og hvitløk som hjelper med å bevare en mikrobiologisk balanse i fordøyelsessystemet. Niacin bidrar til å opprettholde normale slimhinner.
N33428

Marcussens Universalthe 20 poser á 1,5g

Marcussens Universal-Te er en utrolig god nytelseste, som kan drikkes av alle. Teen er sammensatt av 25 forskjellige urter med forskjellige smaksnyanser, noe som gir en perfekt te som kan drikkes på alle tidspunkter, også før måltider og ved sengetid. Marcussens Universal-Te har vært kjent og brukt siden 1890.
N32694