Til toppen

Melatonin Flytende 1mg 55ml

Varenummer: N35764
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

  • For kortere innsovningstid
  • Hjelp mot jetlag
  • Hurtigvirkende
  • Flytende med mild og god smak av bringebær

Flytende Melatonin som bidrar til å redusere innsovningstiden, ved å fremskynde innsovningsfasen og gjøre oss søvnige. Melatonin kan også brukes til kortvarig regulering av døgnrytmen ved jetlag. Solaray Melatonin Flytende gir rask og god effekt, med en deilig og mild smak av bringebær.

Oppgitt innhold per døgndose 6 dråper (0,3 ml) :

Innhold mengde
Melatonin  1 mg
   
Ingredienser: Stabilisator (vegetabilsk glyserol), vann, melatonin, aroma (bringebær og vanilje).

Anbefalt døgndose for voksne: 6 dråper ved sengetid. Tas direkte i munnen.

Oppbevares i kjøleskap etter åpning.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Rådfør deg med lege om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling, er gravid eller ammende.
Kontakt lege ved langvarige søvnproblemer.

Melatonin er et hormon som forekommer naturlig hos dyr og menneske, og virker ved å regulere døgnrytmen vår. Kroppens produksjon og utskillelse av melatonin hemmes av dagslys, slik at produksjonen varierer og er høyest om natten når det er mørkt.

Melatonin bidrar til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag, og den gunstige virkningen oppnås ved å innta minst 0,5 mg melatonin ved leggetid den første reisedagen og deretter noen dager etter ankomst til reisemålet.

Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden, og den gunstige virkningen oppnås ved å innta 1 mg melatonin ved leggetid.

Magnesium 60 Kapsler

Solaray Magnesium inneholder magnesiumsitrat, magnesiumbisglycinat og magnesiumoksid. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon og normal funksjon i nervesystemet. Magnesium bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, til normal psykologisk funksjon og til energiomsetning. Magnesium er viktig for vedlikehold av ben og tenner.
839101

Mega B stress sterk 120 Vegkapsler

Mega-B-stress Sterk er et sterkere B-vitaminkompleks en den vanlige Mega-B-stress. Solaray Mega B Stress er et beroligende og avslappende B-vitamin kompleks, vitamin C og magnesium. B-vitaminer er viktig for hud, hår og negler, nervesystemet og stoffskiftet. Anti-stress formula med C-vitamin og magnesium. C-vitamin og magnesium bidrar til normal energiomsetning, til nervesystemets normale funksjon og normal psykologisk funksjon. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon.
N35172

Mega B stress veg 90 Kapsler

Solaray Mega B Stress er et B-vitamin kompleks med folsyre, vitamin C og magnesium. Godt for hud, hår og negler. - Viktig for hud, hår, negler, nervesystemet og stoffskiftet - Balansert kompleks av alle B-vitaminene i en base av naturris og urter - Anti-stress formula med C-vitamin og magnesium - Lett beroligende og avslappende - Inneholder folsyre som er viktig ved graviditet
936085

Bio-Melatonin Jetlag 0,30mg, 60 Tabletter

Melatonin bidrar til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag. Den gunstige virkningen oppnås ved å innta minst 0,5 mg melatonin (2 tabletter) ved leggetid den første reisedagen og deretter noen dager etter ankomst. Produktet er tilsatt niacin (vitamin B3) som bidrar til normal psykologisk funksjon og normal funksjon i nervesystemet.
821023

Melissa Dream™ plus Melatonin 30 Tabletter

Melissa Dream plus Melatonin inneholder bioaktive mikronæringsstoffer og urteekstrakter som gir næring til hjerne, nerver og de psykologiske funksjonene. Tablettene inneholder sitronmelisse, melatonin, l-theanin, kamille og vitamin B-kompleks. Sitronmelisse bidrar til en normal og rolig søvn. B-vitaminer bidrar til normale neurologiske funksjoner. Tiamin, niacin og vitamin B6 bidrar til å opprettholde normale psykologiske funksjoner. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden. 
N35347

Pascoflair, 425mg 30 Tabletter

Pascoflair 425mg er et tradisjonelt plantebasert reseptfritt legemiddel til bruk for å lindre milde symptomer på uro og for å lette innsovning. Virker beroligende og kan dempe mild uro, nervøsitet og stress. Kan også lette innsovning når opplagret stress og indre uro hindrer en i å finne roen og sovne om kvelden. Den aktive substansen i Pascoflair er ekstrakt av pasjonsblomst (Passiflora incarnata) – 425 mg per tablett. Pascoflair 425mg anbefales ikke til gravide og ammende, eller til barn under 12 år. Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på lang brukstradisjon.
095735

Supravit Melatonina 1mg 60 Tabletter

Supravit Melatonina bidrar til å redusere innsovningstiden og til å lindre opplevelsen av jetlag. Melatonina inneholder melatonin, L-tryptofan og vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til nervesystemets normale funksjon og normal psykologisk funksjon, samt å regulere hormonell aktivitet. 
940375