Til toppen

Methyl B12 250µg med kirsebærsmak 25ml Spray

Varenummer: N35477
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Egnet for veganere.

Methyl B12 vitamin fra NaturDrogeriet er en spray med 250 µg vitamin B12 per dose. Kun 1 spray daglig, med direkte opptak i munnens slimhinner. Produktet er søtet med xylitol* og har naturlig kirsebæraroma. Egnet for veganere. Vitamin B12 er blant annet viktig for immunsystemets funksjon og dannelse av røde blodlegemer, samt motvirker tretthet. *Inneholder søtstoff. Overdreven bruk kan virke avførende.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1 spray (0,2 ml)

Innhold mengde % av RI
Vitamin B12 250 µg  10.000%
     
Ingredienser: Vann, søtstoff (xylitol 25%), naturlig aroma (kirsebær), fortykningsmiddel (xantangummi), syre (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), vitamin B12 (metylkobalamin).

Anbefalt døgndose: Rist flasken grundig før hver bruk. 1 spray rett i munnen, gjerne under tungen.

Merk: væsken kan sette flekker på klær. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vitamin B12 bidrar til:

  • normal energiomsetning
  • immunsystemets normale funksjon
  • nervesystemets normale funksjon
  • normal psykologisk funksjon
  • normal homocysteinomsetning
  • normal dannelse av røde blodlegemer
  • å redusere tretthet og utmattelse

Vitamin B12 spiller en rolle i celledelingsprosessen

Flytende B12, 2000µg 30ml Dil

Flytende høydose vitamin B12 tilskudd. Fordelen med flytende B12 er at opptaket starter allerede i munnen, og trenger ikke gå igjennom mage-tarmsystemet. B12 tilskuddet består av Metylkobalamin som blir naturlig fremstilt med fermentering, og er umiddelbart biotilgjengelig. Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som er spesielt viktig for å skape energi i musklene, og for å danne røde blodlegemer. Vitamin B12 bidrar til en normal energiomsetning og til en normal funksjon av nervesystemet. Vitamin B12 er spesielt viktig for veganere og vegetarianere.
N34685

Methyl B Complex Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb Liquid Methyl B Complex fra BioCare inneholder metabolske aktive former av B-vitaminer inkludert B12 og folat. Methyl B Complex er et overlegent B-kompleks som gir næringsstoffer i naturlige aktive former som er klare for kroppen for enkel absorbering og bruk; metylkobalamin og metylfolat. Kilden til folat er Quatrefolic® (metylfolat 5-MTHF), den mest avanserte form som finnes tilgjengelig for tilsetting i kosttilskudd. Metylfolat 5-MTHF er den naturlige formen for folat som finnes i mat, f.eks i grønne grønnsaker.
984979

Methyl B12 Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb Liquid Methyl B12 fra BioCare er et flytende tilskudd med høy styrke av to biotilgjengelige og metabolsk aktive former av vitamin B12: adenosylkobalamin og metylkobalamin. B12 bidrar til normal bloddannelse, celledeling og energimetabolisme. B12 er også med på å bidra til en normal psykologisk funksjon, og reduserer tretthet og utmattelse. Vegan. Flasken inneholder ca.250 dråper.
N35210

OmniVegan B12, 1000mcg 120 Sugetabletter

Biosym OmniVegan B12 inneholder vitamin B12 i form av metylkobalamin. Dette er en biologisk aktiv form av dette viktige vitaminet, og metylkobalamin kan opptas direkte via munnslimhinnen. Produktet kommer derfor som en velsmakende sugetablett. Sertifisert vegan.
N34933