Til toppen

Methyl B12 Nutrisorb® 15ml Dråper

Varenummer: N35210
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Nutrisorb Liquid Methyl B12 fra BioCare er et flytende tilskudd med høy styrke av to biotilgjengelige og metabolsk aktive former av vitamin B12: adenosylkobalamin og
metylkobalamin.

B12 bidrar til normal bloddannelse, celledeling og energimetabolisme. B12 er også med på å bidra til en normal psykologisk funksjon, og reduserer tretthet og utmattelse. Flasken inneholder ca.450 dråper.

Oppgitt innhold per 6 dråper
Ingrediensermengde% av RI
Renset vann, vitamin B12 (metylkobalamin, adenosylkobalamin), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Vitamin B12500 µg20000%
Anbefalt døgndose: 6 dråper i vann eller direkte under tungen i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.
B12 finnes i animalske produkter og tilskudd av disse er derfor spesielt viktige for vegetarianere og veganere. Vitaminet er viktig for dannelsen av røde blodceller og DNA, og er nødvendig dersom B9 (folat) skal virke. B12 er også viktig for nervesystemet vårt, og omsetningen av karbohydrater, protein og fett. I motsetning til de andre B-vitaminene, vil B12 kunne lagres i kroppen.