Til toppen

Bio Life Flytende B 12 60ml

Varenummer: 841473
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Bio-Life Aktiv B-12 er sammensatt av to aktive former av vitamin B12 – metylkobalamin og adenosylkobalamin. Disse variantene av B-12 trenger ikke å omdannes i fordøyelsessystemet, men er aktive og klare til bruk i kroppen. Produktet er laget i flytende form som holdes i munnen for direkte opptak via munnslimhinnen. Opptaket er altså ikke avhengig av den såkalte "intrinsisk faktor" i magesekken. Mangel på denne "faktoren" er en av årsakene til mangel på vitamin B12. Dette systemet omgås helt ved at Bio-Life Aktiv B12 inneholder aktiverte former av vitamin B12, og de aktive formene tas opp i munnen via slimhinnene der.

Oppgitt innhold per døgndose: 30 dråper
Ingrediensermengde% av RI
Vegetabilsk glyserol, destillert vann, vitamin B12 (metylkobalamin, adenosylkobalamin), surhetsregulerende midler (natriumsitrat, sitronsyre).
Vitamin B122000 µg80000%
Anbefalt døgndose: 15-30 dråper. Holdes i munnen for direkte opptak via slimhinnene i munnen. Dosen kan reguleres etter behov og retningslinjer fra lege eller terapeut: 1 dråpe tilsvarer 65-70 µg.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
B12-vitamin bidrar til normal energiomsetning, dannelse av røde blodlegemer, samt spiller en rolle i celledelingsprosessen. Vitaminet bidrar også til nervesystemets normale funksjon, normal psykologisk funksjon, immunsystemets normale funksjon samt til å redusere tretthet og utmattelse.B12 bidrar også til omsetningen av homocystein. Homocystein er en aminosyre som dannes i normal forbrenning og energiomsetning. Opphopning av homocystein oppstår ved mangel på B12, B6 og/eller folat og er en risikofaktor for hjerte-/karproblemer. Homocystein skader blodårer og bidrar til levring av blodet. Det er derfor viktig at kroppen opprettholder sin nedbrytning av dette.