Til toppen

Methylfolate Nutrisorb® 15ml Dråper

Varenummer: N35193
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • 100 µg per dråpe
  • Ca. 290 dråper per flaske

Nutrisorb® Methylfolate er et flytende tilskudd av aktivt, lettopptakelig og biotilgjengelig folat med 100 µg per dråpe. 1 flaske gir ca.300 dråper. Metylfolat er den naturlige formen av folat som man finner i f.eks grønne grønsaker, og den er aktiv og klar til bruk i kroppen. Den har god stabilitet og høy biotilgjengelighet.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 4 dråper

Innhold mengde % av RI
Folat 400 µg 200%
     
Ingredienser: Renset vann, stabilisator (akasiegummi, xantangummi), kalsium-L-metylfolat, konserveringsmiddel (sitronsyre, kaliumsorbat).

Anbefalt døgndose fra 11 år: 4 dråper i vann eller under tungen sammen med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Folat bidrar til immunsystemets normale funksjon, å redusere tretthet og utmattelse, normal bloddannelse og til celledelingsprosessen. Folat bidrar også til normal aminosyresyntese og homocysteinomsetning, samt normal psykologisk funksjon. Tilskudd av folat/folsyre anbefales før og under første del av svangerskap og bidrar til normal vevsdannelse. Lav konsentrasjon av folat hos gravide øker faren for nevralrørsdefekter hos det voksende fosteret. Målgruppen er kvinner i fertil alder, og at den gunstige virkningen oppnås ved ekstra tilskudd av 400 µg per dag i minst én måned før og opp til tre måneder etter befruktningen.

Bio-Folin 400 mcg 180 Tabletter

Bio-Folin er folsyretilskudd til kvinner som planlegger graviditet eller som befinner seg i første trimester av svangerskapet. Til forebyggelse av nevralrørsdefekter. De norske helsemyndighetene anbefaler ekstra tilskudd av folsyre til gravide.
832055

Methyl FolGuard® Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb Liquid Methyl FolGuard fra BioCare har en høy styrke med 100 µg per dråpe av metabolsk aktive former av vitamin B12 og folat. B12 og folat bidrar til dannelsen av røde blodlegemer, normal psykologisk funksjon og energimetabolisme.
N35211