Til toppen

Methylfolate Nutrisorb® 15ml Dråper

Varenummer: N35193
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Nutrisorb® Methylfolate er et flytende tilskudd av aktivt, lettopptakelig og biotilgjengelig folat med 100 µg per dråpe. 1 flaske gir ca.400 dråper. Metylfolat (5-MTHF) er den naturlige formen av folat som man finner i f.eks grønne grønsaker, og den er aktiv og klar til bruk i kroppen. Quatrefolic® er den mest avanserte formen av folattilskudd som er tilgjengelig, og den har optimal stabilitet og biotilgjengelighet.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 4 dråper

Ingredienser mengde % av RI
Renset vann, Quatrefolic® (6S)-5-metyltetrahydrofolsyre, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (sitronsyre).    
Folat 400 µg 200%

Anbefalt døgndose fra 11 år: 4 dråper i vann med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Dosen skal ikke brukes av barn under 11 år. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Folat bidrar til: - immunsystemets normale funksjon- å redusere tretthet og utmattelse- normal bloddannelse og til celledelingsprosessen- normal aminosyresyntese og homocysteinomsetning- normal psykologisk funksjonTilskudd av folat/folsyre anbefales før og under første del av svangerskap og bidrar til normal vevsdannelse. Lav konsentrasjon av folat hos gravide øker faren for nevralrørsdefekter hos det voksende fosteret. Målgruppen er kvinner i fertil alder, og at den gunstige virkningen oppnås ved ekstra tilskudd av 400 µg per dag i minst én måned før og opp til tre måneder etter befruktningen.