Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

NAC 600 mg, 60 kapsler

Varenummer: N36918
EAN: 076280572322
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
  • Populær nyhet!
  • 600mg NAC N-Acetyl- L-cystein
  • Svovelholdig forbindelse med aminosyren L-cystein
Endelig er NAC tilgjengelig på det norske markedet! N-acetyl-L-cystein (NAC) er en svovelholdig forbindelse laget av aminosyren L-cystein. L-cystein er involvert i syntesen av keratin, proteinet i bindevev, hud, hår og negler. NAC er en forløper til glutation og NAC støtter dannelsen av glutation. Glutation er et tripeptid bestående av aminosyrene glutamat, cystein og glycin. Hver kapsel inneholder 600mg NAC.

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel:

Innhold mengde % av RI
NAC (N-acetyl-L-cystein)     600 mg -
     
Ingredienser: NAC (N-acetyl-L-cystein), vegansk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (fettsyrer, magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).  

 

Anbefalt døgndose: Voksne fra 18 år: 1 kapsel daglig.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Dette er et kosttilskudd beregnet for voksne fra 18 år.
En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil.

Rådfør deg med lege om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling, gravid eller ammende. Snakk med lege før bruk spesielt om du har epilepsi, astma eller har hatt magesår. Antibiotika og NAC bør tas med minst 2 timer mellomrom.
Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares tørt i romtemperatur.

Lenker
Min side