Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

nadLIFE® Energy+ 30 poser

Varenummer: N36915
EAN: 9120098780187
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Longevity Labs
ink. mva.
  • Spermidine
  • nikotinamid
  • bidrar til:
    • Energimetabolismen og energibalanse ved å redusere tretthet og utmattelse
    • Cellefornyelse og beskyttelse av cellene
nadLIFE Energy+ er et kosttilskudd med nikotinamid, spermidin-rikt hvetekimekstrakt, vitamin C og sink. Et tilskudd som gir energi og beskytter cellene. Spermidine er et naturlig polyamine som fins i kroppens celler. Spermidine innholdet i cellene våre avtar etter hvert som vi eldes. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon, minsker tretthet og utmattelse, og beskytter cellene mot oksidativt stress. Sink bidrar til normal celledeling og DNA-syntese, samt antioksidantbeskyttelse. Niacin bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse.

Oppgitt innhold per døgndose 2 kapsler:

Innhold mengde % av RI
MitoActive™ Solbær juice konsentrat 1544 mg -
CelVio® Hvetekimekstrakt 800 mg -
 - herav spermidine 1 mg -
RiaGev® 667 mg -
- herav D-Ribose 373 mg -
- herav askorbinsyre 200 mg 250%
- herav Niacin (som nikotinamid) 60 mg 375%
Niacin (som nikotinamid) 100 mg 625%
Sink 1,65 mg 17%
     
Ingredienser: Spermidin-rikt HVETEKIM ekstrakt, maisfibre, D-ribose, konsentrat av solbær og rød rips, potetstivelse, askorbinsyre, nikotinamide, antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat, sinkglukonat).

Anbefalt døgndose for voksne: 1 porsjonspose tas med vann i forbindelse med måltid.
 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Anbefales ikke til gravide og ammende.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Fri for laktose, uten tilsatt sukker eller kunstige søtningsmidler eller fargestoffer. Inneholder gluten i form av hvetekim.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

SpermidineLIFE® Original 365+ 60 kapsler

Spermidine er et naturlig polyamine som fins i kroppens celler. Spermidine innholdet i cellene våre avtar etter hvert som vi eldes. Det naturlige CelVio komplekset består av spermidine-rikt hvetekimekstrakt kombinert med andre fyto-komponenter. Høyt innhold av naturlig spermidine. SpermidineLIFE er utviklet basert på forskningsfunn av ledende eksperter på aldring.

N36095
Lenker
Min side