Til toppen

Nigellafrø, Svartfrø olje 90 Kapsler

Varenummer: N35502
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Nigellafrøolje fra NaturDrogeriet er kaldpresset olje av svartfrø (Nigella sativa). Nigellafrø (svartfrø) er harde sorte frø med litt bitter smak. De har også en kraftig pepperaktig smak med en lett sødme. Frøet har lang og tradisjonsrik bruk i Midtøsten. Planten / frøene kalles også svartkarve eller legesvartkarve.

Oppgitt innhold per døgndose 2-3 kapsler

Innhold mengde
Svartfrøolje 1-1,5 gram
   
Ingredienser: Svartfrøolje (Nigella sativa L.), oksegelatin (kapsel), stabilisator (vegetabilsk glyserol), vann.

Anbefalt døgndose fra 11 år: 2-3 kapsler.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Bør ikke brukes av gravide, ammende og barn under 6 år uten i samråd med helsepersonell. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Nigellafrø, Svartfrø 100g

Nigellafrø fra NaturDrogeriet er hele frø av svartfrø (Nigella sativa). Nigellafrø (svartfrø) er harde sorte frø med litt bitter smak. De har også en kraftig pepperaktig smak med en lett sødme. Frøet har lang og tradisjonsrik bruk i Midtøsten. Planten/frøene kalles også svartkarve eller legesvartkarve.
N35514

Nigellafrø, svartfrø olje Økologisk 100ml

Nigellafrøolje, også kjent som svartfrøolje, er en flott olje som både nærer og mykner. Nigellafrøoljen fukter huden ved bruk utvortes. Oljen kan brukes både innvortes og utvortes. Duften minner om Midtøsten, hvor frøet har lang tradisjon for bruk.
N35746