Til toppen

OmniKalk 120 Tabletter

Varenummer: N20393
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym

ink. mva.

  • For knokler, tenner og muskelfunksjon
  • Tidligere Osteoform

OmniKalk, tidligere kjent somt Osteoform, inneholder en spesielt utvalgt kombinasjon av Kalsium- og Magnesiumforbindelser (karbonat/sitrat/oksid), som sikrer en høy opptagelighet uansett alder og magesyrenivå. OmniKalk inneholder dessuten en høy dose D-vitamin. Sitrat- og oksid-former har et godt opptak i kroppen, mens karbonatforbindelser er kildene med det største, naturlige innhold av kalsium og magnesium. Dette kombinert med en høy dose D-vitamin fremmer knoklenes utvikling og bidrar til økt knokkelstyrke.

Oppgitt innhold per dagsdose; 2 tabletter.

Ingredienser mengde % av RI
Kalsium (karbonat/sitrat) 400 mg 50%
Magnesium (karbonat/oksid/sitrat) 200 mg 53%
D3-vitamin (kolekalciferol) 20 µg 400%
Kalsiumkarbonat, trikalsiumsitrat, magnesiumsitrat, magnesiumkarbonat, magnesiumoksid, maltodekstrin (mais), kolekalsiferol utvunnet av lanolin.    
Konsistensmidler: mikrokrystallinsk cellulose, croscarmellosenatrium, silisiumdioksid, stearinsyre, vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer. Overflatebehandlingsmidler; Hydroksypropylmethylcellulose, hydroksypropylcellulose, risstivelse.    
     
     

Anbefalt dagsdose for voksne og barn over 11 år: 2 tabletter.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares på et tørt sted og utilgjengelig for barn.

D-vitaminet, som er brukt i Osteoform, er fremstilt på samme måte som prosessen som foregår i huden når denne utsettes for solens ultrafiolette stråler. Mage-tarmsystemets pH-verdier varierer hele veien gjennom fordøyelseskanalen. Derfor vil sitrat og karbonat opptas forskjellige steder i fordøyelsessystemet, nemlig der hvor pH-verdien er optimal for den aktuelle formen. I praksis betyr dette at kombinasjonen av de to formene i Osteform har en langt større opptagelighetsflate til rådighet gjennom fordøyelseskanalen, enn om det var brukt kun en kilde.

Bio Life kal-mag 1:1 +D 90 Kapsler

Bio life Kal-Mag inneholder like deler kalsium og magnesium, samt vegetabilsk vitamin D3. Kalsium og magnesium bidrar til normal muskelfunksjon og sammen med vitamin D bidrar de til å opprettholde normal benstruktur. Produktet er egnet for veganere. 
N23064

Cal-Mag 2:1 M/D Citrate Veg 180 Kapsler

Solaray Cal-Mag 2:1 er et mineraltilskudd med organisk kalsium og både organisk og uorganisk magnesium, samt vitamin D3. Produktet har dobbel mengde kalsium i forhold til magnesium og er tilsatt urter for å fremme opptak av kalsium og magnesium. I Norge anbefales kalsiumtilskudd til alle eldre over 60 år og til kvinner. Sitratbundet kalsium og magnesium er velegnet for de med lite magesyre. Kalsium utgjør 1,5 – 2 % av kroppsvekten vår og omtrent 99 % av kalsiumet finner vi i skjelett og tenner. Kalsium bidrar ikke bare til oppbyggingen av normale tenner og skjelett, men støtter også nerve-og muskelfunksjonen i kroppen vår. I tillegg bidrar kalsium til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt, samt til normal blodkoagulasjon (levring). Magnesium bidrar også til normal muskel- og nervefunksjon. D-vitamin bidrar til opptak og utnyttelse av kalsium og normal benbygning, samt til immunforsvarets normale funksjon.
N23488

natto K2 Benbygger 30 Kapsler

I Norge inntar vi forholdsvis lite fermentert mat som innholder vitamin K2. Derfor kan Natto-k2 være et nyttig tilskudd for personer som ønsker å opprettholde et normalt skjelett. Vitamin K bidrar til å opprettholde normal benstruktur (normale knokler). Natto-k2 kan gjerne kombineres med Kalsium og Magnesium, samt vitamin-D3. Natto er ekstrakt fra den japanske matretten med samme navn. 
912330

Vitaflex 180 Kapsler

Vitaflex er en blanding av urter, vitaminer og mineraler for ledd. Produktet inneholder boswellia, katteklo, djevelklo/venustorn, gurkemeie, pepper, bor, pantotensyre, D-vitamin, C-vitamin, B6-vitamin, selen og sink. Boswellia bidrar til å vedlikeholde velfungerende ledd. Gurkemeie bidrar til å vedlikeholde leddenes bevegelighet. Sink bidrar til å opprettholde normale knokler. D-vitamin er med på å vedlikeholde knokler og normal muskelfunksjon. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen som har betydning for normalt fungerende blodkar, knokler og brusk.
N35405