Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Performance Protein Mix 200g

Varenummer: N35795
EAN: 7029121110538
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: SuperNature
ink. mva.
  • Vegetabilsk protein med digg vanilje
  • Blandes i valgfri drikke
  • 71% protein
  • Vegansk!
Performance Protein mix består av 100% vegetabilsk protein fra erter, hemp og ris. Mixen har en herlig smak av vanilje, og sammensetningen av proteinene gir deg alle de essensielle aminosyrene du trenger for en sunn og sterk kropp. Proteiner er viktig i kostholdet, og for å bygge og opprettholde muskler.

Oppgitt næringsinnhold per 100g:

Næringsdeklarasjon 100 gram
Energi (kJ/kcal) 1600 kJ / 382 kcal
Fett 4,6 g
- herav mettet fett 0,6 g
Karbohydrater 10,9 g
- herav sukkerarter 1,3 g
Kostfiber 5,4 g
Protein 71 g (142%*)
Salt 0,8 g
*Av referanseinntak for en voksen gjennomsnittsperson (8 400 kJ/2 000 kcal)  
   
Ingredienser: Erteprotein* (Pisum sativa) 39%, protein fra brun ris (Oryza sativa) 39%, proteinpulver fra hamp* (Cannabis sativa) 17%, naturlig aroma (vanilje), fortykningsmiddel (xantangummi), søtstoff (steviolglykosid).
* = Økologisk. Inneholder søtstoff.

 

 

 

Performance Protein Mix blandes enkelt i valgfri drikke som plantebasert melk, juice eller vann.

Forslag til bruk;
Performance Protein smoothie:

  • 2 ss Supernature Performance Protein Mix
  • 150 gram valgfri frukt eller grønnsaker
  • 2 dl plantebasert melk

Ha alt i en blender, og nyt!

Frossen frukt eller ferdig smoothiemiks fra butikken kan fint erstatte frisk frukt og grønt.

Proteiner bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmassen.
Proteiner bidrar til å opprettholde normale knokler.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Pretty Protein Mix + Collagen 200g

Pretty Protein Mix er en fiks ferdig blanding med kollagen og høyt proteininnhold med alle essensielle aminosyrer. Perfekt for deg som ønsker både en fullverdig vegetabilsk proteinkilde og tilskudd av marint kollagen. Alt i én mix! Enkel å shake ut i all slags drikke, eller smoothie, uten behov for søtning. Deilig smak av vanilje og gojibær!

N35794
Plantforce Synergy Protein Vanilje 400g Pulver

Plantforce Synergy proteinpulver fra Third Wave Nutrition er spesielt utviklet for den bevisste forbruker. Et plantebasert proteinpulver som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smak, behagelig konsistens og naturlige ingredienser. Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og gresskarkjerner. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner. Fås i variantene naturell, sjokolade og vanilje.

N33049
Plantforce Synergy Protein Sjokolade 400g Pulver

Plantforce Synergy proteinpulver fra Third Wave Nutrition er spesielt utviklet for den bevisste forbruker. Et plantebasert proteinpulver som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smak, behagelig konsistens og naturlige ingredienser. Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og gresskarkjerner. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner. Fås i variantene naturell, sjokolade, berry og vanilje.

N33048
Hampprotein Økologisk 350g

Økologisk Hampeprotein fra hampefrø til din daglige kost. Økologisk Hempprotein er fremstilt av hampefrø (Cannabis sativa L.), og kan brukes som tilskudd til brød, grøt, smoothies, drikker, supper o.l. Økologisk hampeprotein har proteininnhold på 46%.

N33982
Lenker
Min side