Til toppen

Probi Mage 40 Kapsler

Varenummer: 817233
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Probi Mage inneholder melkesyrebakterier for mage og kan brukes ved mage- og tarmbesvær. Probi Mage har vært gjenstand for en rekke kliniske og produktspesifikke studier. I de fleste studiene er det brukt samme dosering som anbefales ved alminnelig bruk av produktene. For Probi Mage konkluderes det med at 9 av 10 som hadde problemer med oppblåst mage, og ulike mage- og tarmbesvær opplevde lindring.
Hver kapsel inneholder 10 milliarder bakterier.
Ingrediensermengde% av RI
Fyllmiddel (potetstivelse), kapsel (hydroxypropylmetylcellulose), Lactobacillus planarum 299v (inneholder soya), antiklumpemiddel (magnesiumstearat).
1 kapsel daglig, svelges sammen med væske.

Inneholder den patenterte og klinisk dokumenterte melkesyrebakterien Lactobacillus planarum 299v. Hver kapsel inneholder 10 milliarder bakterier.

Anbefalt daglig dosering bør ikke overskrides.
Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold.
Oppbevaring: Oppbevares i romtemperatur, utilgjengelig for barn.
Det ligger mye forskning bak Probi Mage. Probi Mage inneholder den patenterte og klinisk dokumenterte melkesyrebakterien Lactobacillus plantarum 299v. Èn kapsel inneholder anbefalt døgndose – 10 milliarder bakterier. Mange forskergrupper har deltatt i utviklingsarbeidet på Probi Mage, noe som har resultert i over 60 studier, hvorav 30 er publiserte kliniske studier.Melkesyrebakterien Lactobacillus plantarum 299v har i kliniske forsøk vist seg å ha evnen til både å overleve og kolonisere seg. På denne måten understøttes en sunn bakterieflora i tarmen.