Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Prostamax 60 Kapsler

Varenummer: 997114
EAN: 7029120010266
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Nature Sunshine
ink. mva.
  • Normal prostatafunksjon
  • Dvergpalmeekstrakt
Prostamax kan hjelpe mot hyppig vannlatingsbehov om natten. Inneholder dvergpalmeekstrakt og sink, og er beriket med nesle og gresskarfrø. Sink er viktig for en normal prostatafunksjon.

Oppgitt innhold pr. 2-4 kapsler:

Ingredienser mengde % av RI
Dvergpalmeekstrakt, tilsvarende 1200–2400mg dvergpalmebær (Serenoa repens), tilsvarende min. 90–180mg fettsyrer 300–600 mg  
Sink 10–20 mg 100-200%
Gresskarfrø (Cucurbito pepo) 358–716 mg  
Nesleekstrakt (Urtica dioica) 30–60 mg  

Anbefalt døgndose: 2-4 kapsler daglig. 

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Ved bruk av hormonell behandling, legemidler mot prostata og blodfortynnende legemidler, bør produktet tas i samråd med lege. Lege bør alltid kontaktes for å utelukke andre årsaker til symptomene.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Prosta Vital 60 Tabletter

Prosta Vital™ er tilskudd av spesifikke næringsstoffer for menns sunnhet og vitalitet. Tabletten inneholder gresskarkjerneekstrakt, som hjelper til med å opprettholde en normal prostatafunksjon, samt folsyre og D-vitamin som spiller en rolle i normal celledeling. Prosta Vital™ er en unik urtekombinasjon basert på plommebark, furubark, pomelo, gurkemeie, galanga, lang og sort pepper, lavendel og vitaminer.

N35119
Prostasan 90 Kapsler

Prostasan fra Bioforce inneholder økologisk ekstrakt av frisk dvergpalme. Ekstraktet kan hindre hyppig vannlatingsbehov om natten for menn. Hyppig vannlatingsbesvær hos menn skyldes som oftest at prostatakjertelen vokser og presser på urinrøret. 

922873
Lenker
Min side