Til toppen

Prostasan 90 Kapsler

Varenummer: 922873
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Prostasan kan hindre hyppig vannlatingsbehov om natten for menn. Økologisk fremstilt dvergpalmeekstrakt av friske planter. Hyppig vannlatingsbesvær hos menn skyldes som oftest at prostatakjertelen vokser og presser på urinrøret.
Oppgitt innhold per døgndose, 1 kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
Dvergpalmeekstrakt, tilsvarende 2,88-3,84 g plante320mg
Anbefalt dosering er: For voksne menn: 1 kapsel daglig. Inntas sammen med vann ved frokost eller kveldsmat. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Ved vedvarende plager anbefales det å kontakte lege.

Advarsler og forsiktighetsregler: Bruk ikke Prostasan dersom du er overfølsom (allergisk) overfor dvergpalme eller noen av innholdsstoffene i Prostasan. Gravide og ammende er ikke aktuell brukergruppe.

Bruk av legemidler sammen med Prostasan: Ved bruk av hormonell behandling, legemidler mot prostata og blodfortynnende legemidler bør produktet tas i samråd med lege. Rådfør deg alltid med lege eller apotek dersom du bruker eller nylig har brukt legemidler.

Overdosering: Det er ikke observert noen negative effekter ved inntak av høyere doser.

Mulige bivirkninger: Det er ingen kjente alvorlige bivirkninger ved anbefalt dosering av dvergpalme. Dvergpalme er derfor mye brukt. I enkelte tilfeller har dvergpalmeekstrakt imidlertid forårsaket mageproblemer som oppblåst mage, oppkast og diaré. Det anbefales derfor å innta dvergpalme sammen med frokost eller kveldsmat. I svært sjeldne tilfeller har også dvergpalme gitt problemer for mennesker med dårlig fettfordøyelse grunnet det høye innholdet av fettsyrer. Kontakt lege eller apotek dersom noen av bivirkningene blir plagsomme eller du merker bivirkninger som ikke er nevnt her.
Prostasan fremstilles av tørket frukt høstet fra Dvergpalme. Prostasan er et av markedets ledende kosttilskuddsprodukter for deg som søker et effektivt og godt tilskudd for prostatakjertelen. Bioforces egen dvergpalmefarm i Florida, USA. Da det er mye sprøytemiddel i luften i Florida, pga appelsindyrking, har Bioforce kjøpt opp et 1 kilometers jordbelte rundt farmen som virker som et filter mot sprøytemidlene. På den måten unngås det at sprøyemiddel tas opp i dvergpalmene. Produksjon og kvalitet: Vitenskapelig kontroll av når plantene er på sitt beste, og en skånsom innhøsting foretatt for hånd sikrer til en hver tid A.Vogel produktenes høye kvalitet. Produksjonen følger GMP standard.Dokumentasjon for helsepåstand: Både bruksområde, styrken og doseringen i Prostasan fra Vogel er i samsvar med vitenskapelig monograf som dermed dokumenterer effekten i produktet.