Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Dvergpalme org. veg 100 Kapsler

Varenummer: 920927
EAN: 7058990780603
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
Solaray Dvergpalme inneholder dvergpalmebær for å avhjelpe hyppige vannlatingsbehov om natten hos menn. Dvergpalmebærene er økologisk dyrket. De nordamerikanske indianere brukte bærene fra dvergpalmen for blant annet potens og fruktbarhet samt ved lettere plager knyttet til urinveier.

Oppgitt innhold per 2 kapsler

Innhold mengde
Dvergpalmebær 1110 mg
   
Ingredienser: Dvergpalmebær (Serenoa repens), vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat).

Anbefalt døgndose: 2 kapsler 2-3 ganger daglig med mat eller vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Prostasan 90 Kapsler

Prostasan fra Bioforce inneholder økologisk ekstrakt av frisk dvergpalme. Ekstraktet kan hindre hyppig vannlatingsbehov om natten for menn. Hyppig vannlatingsbesvær hos menn skyldes som oftest at prostatakjertelen vokser og presser på urinrøret. 

922873
Prostamax 60 Kapsler

Prostamax kan hjelpe mot hyppig vannlatingsbehov om natten. Inneholder dvergpalmeekstrakt og sink, og er beriket med nesle og gresskarfrø. Sink er viktig for en normal prostatafunksjon.

997114
Prosta Vital 60 Tabletter

Prosta Vital™ er tilskudd av spesifikke næringsstoffer for menns sunnhet og vitalitet. Tabletten inneholder gresskarkjerneekstrakt, som hjelper til med å opprettholde en normal prostatafunksjon, samt folsyre og D-vitamin som spiller en rolle i normal celledeling. Prosta Vital™ er en unik urtekombinasjon basert på plommebark, furubark, pomelo, gurkemeie, galanga, lang og sort pepper, lavendel og vitaminer.

N35119
Lenker
Min side