Til toppen

Punalpin original

Varenummer: N35454
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Nerthus

ink. mva.

Punalpin® er et kombinasjonsprodukt beregnet på menn. Produktet inneholder 2 bokser som skal tas i kombinasjon, og inneholder ekstrakter av granateple og galangarot. Punalpin® er et dansk produkt og resultatet av 7 års målrettet produktutvikling og forskning med klinisk testing på sædkvalitet. Pakningen rekker til 90 dager som er en full syklus for sæddannelse. Basisproduktet Punalpin Original inneholder samme doser av aktive ingredienser, granateple og galanga, som Punalpin PLUS – men i to separate tabletter.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 4+2 tabletter.

Ingredienser boks 1 4 tabl
Granateple (Punica granatum L.), fruktekstrakt 1000 mg
- hvorav punicalaginer minimum 300 mg
Tabletthjelpestoffer: Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, natriumkarboksymetylcellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av veg. fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, polyetylenglykol).
   
Ingredienser boks 2 2 tabl
Stor galanga (Alpinia galanga (L.) Willd.), jordstengel 225 mg
Tabletthjelpestoffer: Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, natriumkarboksymetylcellulose, polyvinylpyrrolidon), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av veg. fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, polyetylenglykol).

Anbefalt døgndose: 3 tabletter morgen og 3 tabletter kveld i forbindelse med måltid (dvs: 2 tabletter fra den store boksen + 1 tablett fra den lille boksen 2 ganger daglig).

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bio-Selen+Zink 90 Tabletter

Bio-Selen+Zink inneholder selen som kan hindre harskning av fettstoffer i cellene, og opprettholder et sunt kretsløp. Bio-Selen+Zink inneholder A, B6, C, E og spormineralene selen og sink. Selen er viktig for bl.a. produksjonen av sædceller, styrking av immunforsvaret og beskyttelse mot tungmetaller. Organisk selen av typen SelenoPrecise tas opp svært godt.
866558

Conceive Plus, sædvennlig glidemiddel 75ml

Conceive Plus er designet for å hjelpe par som planlegger barn. Intimgelen er sædvennlig og skal brukes i skjeden ved samleie i fertile perioder. Et sædvennlig glidemiddel kan være fint å bruke når man ønsker å lage barn; Sædcellene får da mer å svømme i, og det øker nytelsen mens man har samleie. Conceive Plus har både pH-verdi og optimal ionekonsentrasjon som gjør at sædcellene trives.
N35762

SwimCount™ Sædkvalitetstest

Hjemmetesten SwimCount™ Sædkvalitetstest gir mannen et klart svar på hans fertilitetspotensiale, og tester for antall motile/svømmedyktige sædceller. Sædkvalitetstesten forteller deg akkurat det du trenger å vite – om du har nok svømmende sædceller til å kunne befrukte et egg. Testen tas enkelt og behagelig i ditt eget hjem.
824677

Punalpin Plus 540 Tabletter

Punalpin Plus er utviklet til menn til optimering av sædkvaliteten. Punalpin® PLUS er et dansk produkt og resultatet av 7 års målrettet produktutvikling og forskning, med klinisk testing av effekten på sædkvalitet. Produktet er basert på granateple, galanga og aronia og mineralene selen og sink. I Punalpin® PLUS er alle ingrediensene kombinert i én tablett. Det spesielle patenterte forarbeidet av galangarot, gjør at ingrediensene kan kombineres i samme tablett. Tablettene i én boks Punalpin® PLUS med 540 tabletter, rekker til 90 dager og dekker en full syklus for sædcelledannelse.  Sink bidrar til normal DNA-syntese, fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Selen bidrar til normal spermatogenese. Basisproduktet Punalpin Original inneholder samme doser av aktive ingredienser, granateple og galanga, som Punalpin PLUS – i to separate tabletter.
N34788

SwimCount SpermCare 180 Tabletter

SwimCount SpermCare er et kosttilskudd designet av fertilitetsspesialister for å optimere muligheten for å lage bra sædceller. SpermCare inneholder alle de viktige vitaminene og mineralene som trengs for å lage sædceller av høy kvalitet; Øke antall sædceller og antallet av raskt svømmende sædceller som klarer å nå frem til egget. Det tar 90 dager å fornye alle sædcellene. Selen bidrar til å opprettholde normal sædcelleproduksjon. Sink bidrar til normal fertilitet og reproduksjon. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Selen og Sink bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress. SwimCount SpermCare inneholder også Aroniaekstrakt, Lykopen, Coenzym Q10 og vitaminer.
N35749