Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Punalpin Plus 540 Tabletter

Varenummer: N34788
EAN: 5700002000545
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Nerthus
ink. mva.
  • Produkt med klinisk testing av effekt på sædkvalitet 
  • Holder til 90 dager og dekker en full syklus for sædcelledannelse
  • Patentert bearbeidingsmetode, som sikrer et høyt innhold av aktive stoffer i galangarot
  • Granatepleekstrakt av beste kvalitet fra en europeisk leverandør
  • Basert på granateple, galanga og aronia og mineralene selen og sink. 
Punalpin Plus er utviklet til menn til optimering av sædkvaliteten. Punalpin® PLUS er et dansk produkt og resultatet av 7 års målrettet produktutvikling og forskning, med klinisk testing av effekten på sædkvalitet. Produktet er basert på granateple, galanga og aronia og mineralene selen og sink. I Punalpin® PLUS er alle ingrediensene kombinert i én tablett. Det spesielle patenterte forarbeidet av galangarot, gjør at ingrediensene kan kombineres i samme tablett. Tablettene i én boks Punalpin® PLUS med 540 tabletter, rekker til 90 dager og dekker en full syklus for sædcelledannelse.  Sink bidrar til normal DNA-syntese, fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Selen bidrar til normal spermatogenese. Basisproduktet Punalpin Original inneholder samme doser av aktive ingredienser, granateple og galanga, som Punalpin PLUS – i to separate tabletter.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 6 tabletter.

Innhold mengde % av RI
Granateple, fruktekstrakt 840 mg  
- hvorav punicalaginer minimum 300 mg  
Stor galanga, jordstengel 350 – 700 mg  
- hvorav acetoxychavicolacetat (ACA) minimum 16 mg  
Aronia, fruktkjøtt 150 mg  
- hvorav antocyaniner minimum 7 mg  
Sink  4 mg 40 %
Selen  18 µg 33 %
     
Ingredienser: Granateple (Punica granatum L.)/fruktekstrakt, fyllstoff (kalsiumlaktat), Stor galanga (Alpinia galanga (L.) Willd.)/jordstengel, Aronia (blandet Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, A. prunifolia (Marshall) Rehder, A. arbutifolia (L.) Pers., A. mitschurinii Skvortsov et Maitulina)/fruktkjøtt, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av veg. fettsyrer, silisiumdioksid), sinkbisglysinat, overflatebehandlingsmiddel (etylcellulose, hydroksypropylmetylcellulose, glyserol), selenberiket gjær.

Anbefalt døgndose: 3 tabletter morgen og 3 tabletter kveld i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.
 

Det er mye en kan gjøre som virker inn på sædkvaliteten. Et sunt kosthold, moderat trening og tilstrekkelig med søvn er viktige faktorer. Og unngå sigaretter, alkohol og andre rusmidler. Du kan også velge å hjelpe sædkvaliteten med kosttilskudd. Punalpin PLUS består av en patentert kombinasjon av granateple og galangarot, som har blitt testet i en klinisk studie ved et dansk sykehus. I tillegg inneholder Punalpin PLUS selen, som bidrar til normal dannelse av sædceller, og sink, som er viktig for fruktbarhet og normale testosteronnivåer. Begynn gjerne å tenke på livsstilen din i god tid før du og partneren din ønsker en graviditet. En liten investering i forhold til en 9 måneders graviditet.

  • Testet i en placebokontrollert klinisk studie ved et dansk sykehus

Selen bidrar til normal dannelse av sædceller, mens sink bidrar til normal fertilitet og reproduksjon. Granateple og galanga stammer fra nøye utvalgte råvarer med et høyt innhold av punicalaginer og acetoxychavicolacetat (ACA). Granatepleekstrakt kommer fra en ledende europeisk produsent. Den danske produsenten står selv for forarbeidet av galangarot, og har patentert en metode som sikrer at ACA bevares i størst mulig omfang under produksjon og som ferdig tablett. Aronia er en busk med syrlige, mørke fiolette bær, som er rike på antocyaniner. Planten stammer opprinnelig fra Nordamerika, men trives godt i Danmark og Norge. Det tørkede aroniapulveret i Punalpin® PLUS stammer fra produsentens egen gård i Lejre, og er resultatet av et mangeårig foredlingsarbeide. Dette arbeidet inkluderer krysninger tilbake til de nordamerikanske villtyper, hvilket gir en unik sammensetning av antocyaniner.

 

SwimCount SpermCare 180 Tabletter

SwimCount SpermCare er et kosttilskudd designet av fertilitetsspesialister for å optimere muligheten for å lage bra sædceller. SpermCare inneholder alle de viktige vitaminene og mineralene som trengs for å lage sædceller av høy kvalitet; Øke antall sædceller og antallet av raskt svømmende sædceller som klarer å nå frem til egget. Det tar 90 dager å fornye sædcellene. Selen bidrar til å opprettholde normal sædcelleproduksjon. Sink bidrar til normal fertilitet og reproduksjon. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Selen og Sink bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress. SwimCount SpermCare inneholder også aroniabærekstrakt, lykopen, coenzym Q10 og vitaminer.

N35749
Punalpin Plus 180 Tabletter

Punalpin Plus er utviklet til menn til optimering av sædkvaliteten. Punalpin® PLUS er et dansk produkt og resultatet av 7 års målrettet produktutvikling og forskning, med klinisk testing av effekten på sædkvalitet. Produktet er basert på granateple, galanga og aronia og mineralene selen og sink. I Punalpin® PLUS er alle ingrediensene kombinert i én tablett. Det spesielle patenterte forarbeidet av galangarot, gjør at ingrediensene kan kombineres i samme tablett. Bruk produktet i minst 90 dager for å dekke en full syklus for sædcelledannelse.  Sink bidrar til normal DNA-syntese, fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Selen bidrar til normal spermatogenese. Basisproduktet Punalpin Original inneholder samme doser av aktive ingredienser, granateple og galanga, som Punalpin PLUS – i to separate tabletter.    

N34789
Granateple (Pomegranat), 425 mg ekstrakt 90 Kapsler

Ekstrakt av granateple hvor hele frukten er brukt. Granateple inneholder noen av naturens mange antioksidanter. Granatepler er røde og flotte, og under det harde skallet finnes en fin struktur av små røde frukter med frø i. Frukten er enestående og brukes i salater og som dryss på yoghurt eller varme retter. I kapslene er det ekstrakt fra hele frukten inkludert kjernene/frøene. Hver kapsle inneholder 432mg granateplekjerneekstrakt. Vegan.

N35109
Bio-Selen+Zink 90 Tabletter

Bio-Selen+Zink inneholder selen som kan hindre harskning av fettstoffer i cellene, og opprettholder et sunt kretsløp. Bio-Selen+Zink inneholder A, B6, C, E og spormineralene selen og sink. Selen er viktig for bl.a. produksjonen av sædceller, styrking av immunforsvaret og beskyttelse mot tungmetaller. Organisk selen av typen SelenoPrecise tas opp svært godt.

866558
Lenker
Min side