Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

RoliNAT 90 Vegkapsler

Varenummer: N35403
EAN: 5703137067018
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
RoliN*AT er et sammensatt produkt med legevendelrot og humle. Mange mennesker har problemer med å sove om natten, og en god nattesøvn er alfa og omega for å ha overskudd og kunne klare en travel hverdag. Legevendelrot (valeriana) bidrar til avslapping og medvirker til å vedlikeholde normal søvnkvalitet og mentalt velvære. Kombinasjonen av legevendelrot og humle hjelper deg med å falle i søvn. Valeriana / legevendelrot er dessuten en hjelp til å håndtere stress, som er forbundet med en travel hverdag.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1 kapsel

Innhold mengde  
Legevendelrotekstrakt 4:1 270 mg  
- tilsvarende tørket rot 1080 mg  
Humleekstrakt 7,5:1 64 mg  
- tilsvarende tørket humle 478 mg  
Humle, tørket 52 mg  
     
Ingredienser: Legevendelrotekstrakt (Valeriana officinalis L.), maltodekstrin (mais), hydroksypropylmetylcellulose (vegetabilsk kapsel), humleknopper (Humulus lupulus L.), humleekstrakt (Humulus lupulus L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid)  

Anbefalt døgndose for voksne: 1 kapsel om kvelden. Ved større belastninger kan man ta inntil 3 kapsler fordelt utover dagen.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Anbefales ikke til gravide og barn uten i samråd med lege. Rådfør deg med lege før bruk om du bruker beroligende-/sovemedisiner.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Lenker
Min side