Til toppen

Rosmarin

Rosmarin er en spennende urt med mange gode virkninger og bruksområder. Rosmarin er mer enn et krydder. Rosmarin er mye brukt i hårprodukter bl.a. fordi rosmarin stimulerer hårrøttene og blodsirkulasjonen i hodebunnen, og motvirker hårtap og flass. Rosmarin eterisk olje er en velduftende og allsidig olje som virker oppløftende, og lindrer ømme og stive muskler og ledd. Husk å blande ut den eteriske rosmarinoljen i en baseolje. Rosmarinolje kan også virke lindrende ved menstruasjonssmerter. Rosmarin er meget velegnet ved både fett hår og flass, og kan støtte opp om den naturlige hårveksten.

Sorter etter:

Hair oil 75ml

Hair Oil fra Dr. Hauschka gir intensiv pleie til slitt hår og virker beroligende på hodebunnen. Med denne oljen får håret ny vitalitet og smidighet. Intensiv og oppbyggende pleie til tørt, slitt, glansløst og flisete hår; slik som hår som er skadet av kjemiske behandlinger, farging, permanent eller stylingprodukter, samt soleksponering. Håroljen gir også god pleie til en irritert hodebunn. Sammensetningen med neem, kamille, hvetekimolje og rosmarin styrker håret og virker beroligende på hodebunnen. Eksklusive ekstrakter fra planter gir håret nytt liv.
N35545

Rosmarin, økologisk tørket urt 100g

Økologisk og tørket Rosmarin (Rosmarinus officinális).
N32015

Rosmarin (smakstilsetning) 20ml Eterisk Olje

Eterisk olje av rosmarin som kan brukes i sauna, bad og massasjeoljer, eller der du ellers pleier å bruke eteriske oljer.
N30786

Shampoo Bar - Rosmarin & Brennesle 65g

Håndlaget shampoo bar fremstilt av 100% naturlige planteoljer som gir næring til både hår og hodebunn. Sjampobaren inneholder også eteriske oljer: Rosmarin stimulerer hårrøttene og blodsirkulasjonen i hodebunnen, og motvirker hårtap og flass. Brennesle revitaliserer og etterlater håret skinnende og mykt. Produktet er plastfritt og innpakket i strie med etikett av steinpapir. Inneholder ikke parabener, tensider, sulfater, parfymer eller syntetiske tilsetningsstoffer.
N35692

Rosmarin såpe, økologisk 100g Håndlaget såpe

Håndlaget økologisk Rosmarinsåpe fra danske Sæbeværkstedet. Rosmarinsåpen virker frisk og stimulerende med eterisk olje av Rosmarin og Lavendel. Duften av Rosmarin er aromatisk og rensende. Rosmarinen i såpen er avbalansert med lavendel, og det gjør såpen perfekt til et forfriskende morgenbad. Såpen er marmorert med sort, økologisk leire fra Australia som gir en spennende grafisk effekt. Dette gjør også hver såpe unike. Alle såpene fra Sæbeværkstedet inneholder kun naturlige ingredienser.
N34446

Rosemary /Rosmarin 10ml Eterisk Olje

Eterisk olje av rosmarin fra Aqua Oleum er en 100 % ren eterisk olje. Rosemarin er en velduftende, allsidig olje som virker oppløftende, og lindrer ømme og stive muskler og ledd. Oljen kan også virke lindrende ved menstruasjonssmerter. Rosmarin er meget velegnet ved både fett hår og flass, og kan støtte opp om den naturlige hårveksten. 
N33186

Rosemary Stimulating bath (rosmarin) 200ml

Rosmarin Stimulerende Bad gir en frisk følelse og duften stimulerer både hud, kropp og sinn. Varmer kroppen og driver bort følelsen av tretthet. En ideell måte å våkne på, samt føle deg opplagt om morgenen. Den oppfriskende duften kan også oppleves i dusjen dersom du ikke har badekar.
N18454

Rosmarin 80g Urt

Rosmarin kan brukes både som krydder og trekkes til te. Rosmarin er en veldig allsidig urt i matlaging som passer til mange forskjellige retter. Bruk urten til supper, grillet kjøtt og fisk, ovnsbakte grønnsaker og dressinger og sauser. Prøv den også i bakevarer!
N35558

Deodorising Foot Cream (Rosmarin Fotkrem) 30ml Dil

Rosmarin fotkremen pleier og deodoriserer. Stimulerer sirkulasjonen og varmer samtidig som den kontrollerer fuktigheten. Eteriske oljer av rosmarin og salvie med ren silke gir antimikrobielle kvaliteter.
N17759

Revitalising Leg & arm tonic (Rosmarin Beinlotion) 100ml

Rosmarin beinlotion virker varmende og oppkvikkende med agurkurt og rosmarin som gir energi til trette ben og motvirker hevelser, leggkramper og bensmerter. Den fett- og fuktighetsholdige emulsjonen frisker opp huden og gjør den myk og elastisk.
N21483

Rosmarin 1000g tørket Urt

Rosmarin kan brukes både som krydder og trekkes til te. Rosmarin er en veldig allsidig urt i matlaging som passer til mange forskjellige retter. Bruk urten til supper, grillet kjøtt og fisk, ovnsbakte grønnsaker og dressinger og sauser. Prøv den også i bakevarer!
N33346