Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Serum

Visning
Caviar Anti Age Face Serum 30ml

Nydelig ansiktsserum med effekt fra kaviar, som forynger hudens celler og demper hudens aldringstegn. Hvetekimspirer og soyakimekstrakt strammer opp huden og gjør den fastere, og minimerer samtidig rynker. Ingefær styrker og forbedrer blodsirkulasjonen. Rosenrot er tilsatt for å gi velvære og forbedre hudens utseende. Økologisk Aloe vera brukes i stedet for vann for å tilføre huden rikelig med fuktighet.

N35651
Caviar Anti-Age Pigment Serum 30ml

Naturfarm Caviar Anti-Age Pigment Serum brukes til å redusere pigmentflekker i huden på en naturlig måte.. De aktive ingrediensene i serumet korrigerer pigmentet slik at flekkene blir mindre synlige eller forsvinner helt. Caviar Anti-Age Pigment Serum inneholder ekstrakt av blader fra den eviggrønne dvergbusk arvtostaphylos uva-ursi, som har et høyt innhold av arbutin og antioksidanter. Acerola og sitrusfrukter tilsatt for å oppnå et høyt innhold av vitamin C. De aktive ingrediensene fra kaviar er rike på proteiner og vitamin A, D, E, C og alle B -vitaminer. Aloe vera er tilsatt i stedet for vann.

N36337
Caviar Anti-aging Eye serum 15ml

Caviar Anti-aging Eye serum reduserer hevelser og strammer opp huden rundt øynene. Inneholder en rekke forskjellige urter og virkestoffer for oppstramming av huden rundt øynene, og for å redusere hevelser.

N22285
Clarifying Intensive Treatment over 25 year 40ml

Clarifying Intensive Treatment over 25 year er en regulerende ansiktsbehandling for moden, uren hud. Intensivkuren fra Dr. Hauschka støtter huden når den har kommet ut av balanse og trenger en normaliserende impuls. Dr. Hauschka Intensivkur for problemhud over 25 år er en effektiv intensivpleie for moden, uren hud som er utsatt for betennelse. Sammensetningen av peridot, sikori, skogsbingel, naturlig termalsole og trollhasselvann harmoniserer huden. Intensivkur Problemhud over 25 år gir moden hud evnen til å finne igjen en finporet og klar hudfarge.

N36940
Lavendel water 100ml

Rent og naturlig blomstervann uten alkohol, med den klassiske, nydelige duften av lavendel. Blomstervannsprayen kan brukes på både ansikt og kropp, og er velduftende og forfriskende. Bruk den som en del av din daglige hudpleierutine, som en toner/ansiktsvann. Lavendel sprayen er fin for alle hudtyper, særlig for sensitiv hud, uren hud, og ved kviser. Blomstervannsprayen virker avkjølende på huden etter soling, og er derfor også fin som en aftersun spray. Helende og støttende. Kan være fin mot lett uro og stress. Fin som romspray ved tørt og varmt inneklima, og som kroppsspray i varmt vær.

N36544
Marja Entrich Serum 15ml

Marja Entrich sitt ansiktsserum gir fuktighet til huden og gjør huden glattere og fastere, samt at den hindrer rynker og tidlig aldring av huden. Dette serumet er selveste kronjuvelen blant Marja Entrich hudpleieproduktene.

N36874
Natural Magic™ Firming Serum 30ml

Natural Magic™ Firming Serum inneholder granateple og hyaluronsyre, som strammer, løfter og reduserer fine linjer. Dette serumet anbefales i kombinasjon med Natural Magic™ Anti-Aging Cream og kosttilskuddet Skin Care™ Collagen Filler for eksepsjonelle resultater. Reduserer synligheten av rynker. Gjenoppbygger og motvirker hudens naturlige aldringstegn Gir en løftende effekt og etterlater huden myk, smidig og godt fuktet.   Serumet passer alle hudtyper.

N35571
Night Serum 20ml

Dr. Hauschka sitt eget nattserum gir revitaliserende pleie til huden gjennom natten. Fettfri nattpleie fra Dr. Hauschka som lar huden puste fritt og stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosesser. Serumet er ett av basisproduktene i serien for nattpleie, og hjelper huden med å fornye seg og finne tilbake til sin naturlige balanse. Den velduftende sammensetningen av epleblomster og -frukter støtter hudens egen rytme gjennom natten. 

N33567
Pigment Clear ™ Serum 30ml

Pigment Clear™ Serum korrigerer pigmentforandringer. Pigmentserumet er basert på indisk stikkelsbær og astaxantin, som bidrar til å korrigere mørke flekker samt gi jevnere hudtone og tekstur. Bruk gjerne dette serumet i kombinasjon med Pigment Clear™ Cream for ekstra gode resultater. Reduserer mørke flekker Reduserer synlig tilsynekomst av porer. Etterlater huden myk og hydrert med en jevn tone og tekstur. For alle hudtyper.

N35573
Regenerating Serum 30ml

Dr. Hauschka Regenererende Dag- og Nattserum gir huden en ny følelse av vitalitet. Serumet stimulerer huden til å fornye seg ved egen kraft. Sammensetningen av kvedefrø, kalanchoeblad, rødkløver og honning fra kløverblomst gir huden det den trenger etter hvert som vi blir eldre. Den lindrer tørrhetsrynker og -linjer, styrker hudens funksjoner, regulerer hudens fuktighet, og gir huden en merkbar forbedring og fasthet. Rød og sensitiv hud beroliges også.

N22768
Weleda Firming Face Serum 30ml

Weleda Firming Face Serum inneholder økologisk granateplefrøolje med antioksidanter og hudregenererende egenskaper. Oppstrammende ansiktsserum som reduserer linjer og rynker, samt øker hudcellenes energi. En svært effektiv formel med antioksidanter og peptider som gir en merkbart fastere hud med en ny glød. Peptider fra peruansk økologisk macarot forbedrer hudens elastisitet, reduserer rynker og gir huden fornyet glød gjennom effektiv støtte til hudens egen reparasjonsprosess. Ikke-komedogen, serumet tetter ikke porene men lar huden puste. Klinisk og dermatologisk testet for hudtoleranse.

N36887
Lenker
Min side