Til toppen

Silica Padderokke (Kjerringrokk) 300mg 150 Kapsler

Varenummer: N34577
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Silica Padderokke med pulverisert Kjerringrokk i kapsler. Hver kapsel inneholder 300mg pulveriserte blader fra kjerrringrokk. Kjerringrokk inneholder fra naturens side variable mengder silisium i form av kiselsyre (SiO2). Silisium finnes overalt - både i naturen og i den menneskelige kroppen, hvor stoffet hovedsaklig finnes i vev som behøver en sterk struktur, f.eks. hud, hår og negler.

Oppgitt innhold per døgndose 3-6 kapsler

Innhold mengde
Kjerringrokk 900-1800 mg
- hvorav silisium 45-90 mg
   
Ingredienser: Pulveriserte blader fra kjerringrokk (Equisetum arvense L.), hydroksypropylmetylcellulose (vegetabilsk kapsel).

Anbefalt døgndose for voksne: 1-2 kapsler 3 ganger daglig. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. For gravide, ammende og barn i samråd med lege.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Original Silicea Gel, hår og hud 60 Kapsler

Original Silicea Gel kapsler inneholder ingredienser som er utvalgt for hår, hud og negler, og kun en kapsel om dagen gjør det enkelt. Sporelementene selen og biotin bidrar til vedlikehold av normalt hår. Biotin bidrar også til vedlikehold av normal hud og slimhinner. Sink spiller en rolle i celledelings prosessen og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, samt bidrar til å opprettholde normale knokler sammen med mangan. Både sink og selen har en rolle i å opprettholde normale negler. Original Silicea kapsler inneholder tørket silisiumdioksid.
968378

Silica plus 90 Tabletter

Silica Plus fra Solaray er laget av kjerringrokkekstrakt. Kjerringrokkplanten er rik på kisel, og kisel (silisiumdioksid) bidrar med mineralet silisium. For hår, hud og negler.
N20331

Spisekisel med urter 150 Kapsler

Spisekisel med urter er en kapsel med pulverblanding som består av kisel, brennesle og kjerringrokk til hud, hår og negler, samt benstruktur. Brennesle bidrar til å vedlikeholde normal hud, knokler, negler og hår. Kiselgur er naturlig forekommende og kalles også diatomitt. Kiselgur er avleiringer med høyt innhold av fossile skall av kiselalger (diatoméer) som har et naturlig innhold av mineralet silisium. Kisel er det samme som silisiumdioksid, altså en forbindelse med 1 silisium- og 2 oksygenatomer. Produktet finnes også i pulverform.
N35304