Til toppen

Sitronmelisse / Hjertensfryd (Melissa off) 1000g tørket Urt

Varenummer: N34992
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Sitronmelisse og Hjertensfryd er to navn på den samme sitronduftende urten med små hvite blomster. Sitronmelisse er et godt utgangspunkt for en velsmakende urtete.

Hjertensfryd / sitronmelisse, skårne blader (Melissa officinalis)

 

½-1 ts urter per kopp kokende vann. 
Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter.
 
1-3 kopper daglig.

Sitronmelisse / Hjertensfryd (Melissa off) 100g Urt

Sitronmelisse og Hjertensfryd er to navn på den samme sitronduftende urten med små hvite blomster. Sitronmelisse er et godt utgangspunkt for en velsmakende urtete.
N24732

Sitronmelisse / Hjertensfryd (Melissa off) ØKO 20g Urt

Økologisk sitronmelisse er en urt som gir en nydelig urtete med en mild smak av sitron.
N36139

Stress-A Complex 180 Vegkapsler

Stress-A Complex er en blanding med tørkede urter som virker avslappende uten å sløve. Urtene har en beroligende effekt. Stress-A Complex kapsler kan med fordel brukes i perioder med travelhet og belastninger. Blandingen fås også som te som smaker og dufter nydelig. Sitronmelisse/hjertensfryd bidrar til normal og rolig hvile og til en normal søvn. Legevendelrot/valeriana bidrar til normal avslapping og medvirker til å vedlikeholde en normal søvnkvalitet. Dessuten hjelper legevendelrot deg med å håndtere stress som er forbundet med en travel hverdag. 
N35404

Stress-A Complex Te 100g

Stress-A Te er en velsmakende urtete med en fin kombinasjon av gamle, velkjente urter som gir ro i kroppen. Smak og duft er preget av sitrongress som her er i fin harmoni med hjertensfryd/sitronmelisse, legevendelrot/valeriana, kamille og pasjonsblomst. Fås også i kapsler.
N35410