ink. mva.
Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Med Sukrin+ så får du sukker-konsistensen til Sukrin kombinert med den ekstra søte Stevia. Sukrin fjerner den noe bitre bismaken som kan merkes i enkelte Stevia-produkter. Både Sukrin og Stevia er kalorifrie produkter, og Sukrin pluss gir ikke noe utslag på blodsukkeret!
Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og skal derfor brukes i halv mengde. Dette gjør at du kan erstatte alt sukker i de fleste bakverk med Sukrin+ og fortsatt beholde saftigheten og den gode smaken.
Helt naturlig. Både Stevia og Sukrin er 100% naturlige produkter. Stevia er en naturlig søt urt som har vært brukt som søtningsmiddel i Amerika og Asia i mange år. Etter grundig gjennomgang og testing ble Stevia godkjent for bruk i mat i EU desember 2011. Både utvinningen av søtstoffene og sammensmeltingen foregår i naturlige prosesser, og det finnes ingen kunstige tilsentningsstoffer i Sukrin+. Stevia av beste kvalitet. Stevia som brukes i Sukrin+ har minst 97% konsentrasjon av Rebaudioside A. Rebaudioside A er det stevioglykosidet med renest søtsmak, og som ligger nærmest smaken av sukker. Ved å smelte Stevia inn i hver enkel Sukrinkrystall, får vi en god effekt ved at de to søtningsmidlene forsterker hverandres positive egenskaper. Sukrin+ gir en rund, ren sukkersmak, og er et naturlig og sunt alternativ alle steder du ellers ville bruke sukker.