Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Sukrin Marzipan 45% 200g

Varenummer: N36348
EAN: 7090017542757
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Funksjonell Mat
ink. mva.
  • Uten tilsatt sukker
  • Kun naturlig søtet med Sukrin og stevia
  • Svært lite netto karbohydrat

 

Ny og forbedret Sukrin marsipan fra Funksjonell Mat! Nå med enda mer mandler for en bedre smak og lavere innhold av karbohydrater. Sukrin Marzipan smaker like godt som vanlig marsipan, men har også et godt næringsinnhold. Mandler har mange nyttige stoffer for kroppen, og her er vanlig sukker byttet ut med naturlig søtning som Sukrin og stevia. Fiberinnholdet i denne marsipanen er hele 29% og med kun 5% netto karbohydrat er denne digge marsipanen godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere.
Næringsdeklarasjon 100 gram
Energi (kcal) 329 kcal
Fett  24 g 
- hvorav mettet 1,8 g
Karbohydrater  22 g
- hvorav sukkerarter 3,0 g
- hvorav polyoler 17 g
Netto karbohydrater 5 g
Kostfiber 29 g
Protein 9,6 g
Salt 0,02 g
   
IngredienserMANDLER, (45%), fiber (oligofruktose og polydextrose), søtstoffer (erytritol og steviolglykosider fra stevia), vann, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Sukrin Marzipan kan nytes akkurat som den er. Marsipanen er også perfekt til kaker, konfekt, desserter og som julemarsipan.

Vegansk.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Finmalte mandler u/skall 400g

Finmalte mandler uten skall egner seg godt til marsipan og baking. Dette er et mandelmel som inneholder alt fettet i mandlene, i motsetning til det fettreduserte mandelmelet. Holdbarhet er 12 måneder. Åpnet pakke bør oppbevares i kjøleskap.

N30790
Sukrin Sirup Gold 450g

SukrinSirup Gold har bare halvparten så mange kalorier som vanlig sirup. SukrinSirup Gold har samme søtningsgrad som sirup og kan brukes på samme måte. SukrinSirup Gold er glutenfri, tannvennlig og inneholder prebiotiske fiber.

N35260
Sukrin Chocolate Mousse 85g

Sukrin Sjokolade Mousse er fløyelsmyk og luftig, og uten tilsatt sukker! Sukrin Chocolate mousse er et perfekt alternativ for deg som vil kose deg med en deilig dessert både til hverdag og fest. Moussen smaker godt av fyldig sjokolade og er mektig og god. En dessert med lite kalorier, men smaker alt annet enn det.

N35668
Demerara rå rørsukker - økologisk 1000g

Demerara rå rørsukker som er økologisk sertifisert. Demerara har en mild og lett maltsmak og egner seg godt til søtning av mat og drikkevarer. Nydelig søtsmak og en fyldigere smak med mer aroma enn hvitt sukker.

N33860
Lenker
Min side