Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Svart hvitløk fermentert 50 kapsler

Varenummer: N36260
EAN: 076280986372
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
  • Fermentert hvitløk aka Black Garlic
  • Støtter hjertehelsen og bevare normale kolesterolverdier
  • Mildere for magen
  • Aktive svovelforbindelser er brutt ned i fermenteringsprosessen
  • Mindre "hvitløksånde"
Svart Hvitløk fra Solaray består av hvitløk som er fermentert, dette gjør hvitløken svart i farge. Den fermenterte hvitløken har en rekke fordeler som at den er lettere å fordøye og reduserer den typiske "hvitløksånden". Fermenteringen er også positiv for virkestoffene i hvitløken. Hvitløk bidrar til normal hjertehelse og normale kolesterolverdier. I tillegg brukes fermentert hvitløk som bidrag til immunforsvarets normale funksjon. Fermentert hvitløk blir også kalt Black Garlic.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 2 kapsler:

Innhold mengde
Fermentert hvitløk (black garlic) 1000 mg
   
Ingredienser: Fermentert hvitløk (Allium sativum, løk), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), fortykningsmiddel (hydroksypropylcellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), fyllstoff (gummi arabicum), riskli og -kim, solsikkeolje.

2 kapsler daglig med mat eller drikke. Gjerne en morgen o en kveld.

Rådfør deg med lege før bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling.
Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevares tørt i romtemperatur.

Fermentert hvitløk kan støtte hjertehelsen og bidra til å bevare normale kolesterolverdier. I tillegg kan hvitløk bidra til at immunsystemet fungerer normalt. Svart hvitløk er ordinær hvitløk som er fermentert (gjæret). I denne prosessen endrer den farge fra hvit til svart og blir lettere å fordøye.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Bio-Hvitløk 60 Tabletter

Bio-Hvitløk er et hvitløkspreparat basert på de siste kunnskaper om naturprodukter. Bio Hvitløk består av tørket hvitløkspulver som er rik på alliin og enzymet allinase. Når disse to substansene kommer i kontakt med hverandre dannes den aktive formen allicin. Allicin brytes ned til en rekke andre substanser som er ansvarlige for hvitløkens mange nyttige egenskaper, som å opprettholde god hjertefunksjon og friske blodårer. Videre bidrar det til et velfungerende immunforsvar og støtter kroppens ev

982926
Kyolic 60ml

Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) inneholder et kaldlagret hvitløksekstrakt som kan bidra til å opprettholde god hjertehelse og normale kolesterolverdier, samt normale kolesterolverdier. Kyolic er et av verdens mest solgte hvitløksprodukter. Kyolic er patentert, og gjennom mere enn 700 publiserte studier (2012) og vitenskaplige avhandlinger er Kyolic dokumentert godt for kroppen og det er dokumentert trygt å bruke ved anbefalt døgndose. Kyolic er fremstilt slik at illeluktende svovelforbindelser elimineres og resultatet blir et luktfritt ekstrakt som kan konsumeres uten at det oppstår ubehagelig kroppslukt.

N22262
Kyolic 90 Tabletter

Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) inneholder lagret hvitløk som bidrar til immunsystemets normale funksjon og opprettholder hjertehelsen. Kyolic kan også bidra til normale kolesterolverdier. Kyolic er et av verdens mest solgte hvitløksprodukter og er patentert. Det lagrede hvitløksekstraktet i Kyloic er gjennom mere enn 700 publiserte studier (2012) og vitenskaplige avhandlinger dokumentert godt for kroppen, og dokumentert trygt å bruke ved anbefalt døgndose. Kyolic er økologisk (i følge staten California i USA sin lovgivning) dyrket, og lagret på ståltanker i 18-20 måneder for å modne de virksomme stoffene. Kyolic er naturlig, standardisert og luktfri.

N31785
Lenker
Min side