Til toppen

Tangmel 100g

Varenummer: N35560
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Tangmel kan brukes som krydder, f.eks. En klype i suppen, sausen eller brødet. Tangpulveret bør brukes sparsomt ettersom jodinnholdet er høyt.

Tørket og pulverisert tang (Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus, Fucus serratus)

Blæretang (Fucus vesiculosus) 1 kg

Tørket blæretang, ikke beregnet til innvortes bruk. Tangpulver til mat, se varenummer: N31317
N34875

Blæretang og lucerne 90 Kapsler

Blæretang og lucerne er et produkt med naturlig innhold av jod og spormineraler. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar også til normal kognitiv funksjon og funksjon i nervesystemet, samt opprettholder normal hud og energiomsetning.
N33558

Seaweed Diet 90 Tabletter

Seaweed Diet™ er basert på de seneste vitenskapelige studier om effektive plantestoffer fra tang. Moderne forskning har påvist en sammenheng mellom norsk tang, vektkontroll og redusert fettopptagelse. Seaweed Diet™ tabletten inneholder wakame med et standardisert innhold av fucoxanthin i en kombinasjon med ekstrakt fra norsk tang. Tabletten inneholder også sort pepper og artisjokk som bidrar til opprettholdelse av en god fordøyelse samt løvetann, hvite morbærblader og krom.
N34567

Tangpulver - grovt 140g

Grovt tangpulver fra Natur-Drogeriet består av pulverisert grisetang, blæretang og sagtang (Ascophyllum nodusum, Fucus vesiculosus, Fucus serratus). Innhold av jod i tørket tang vil ha naturlige variasjoner etter voksested. Natur-Drogeriets tangpulver inneholder 0,03-0,2 % jod. Natur-Drogeriets Tangmel kan berike måltider med komplekse næringsstoffer, som kan ha vesentlig betydning for den daglige sunnhet. Fremstilt av utsøkte havplanter, som er tørket og avsaltet på skånsom måte.
N31317