Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Tart Cherry kirsebærkonsentrat 475 ml

Varenummer: N31181
EAN: 7029121101420
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: SuperNature
ink. mva.
  • Supernæring
  • Kraftige antioksidanter
  • Nydelig smak
Pure Planet Tart Cherry kirsebærkonsentrat er supernæring for immunforsvaret! Tart Cherry inneholder de ville Montmorency Tart Kirsebærene som muligens er naturens mest næringsrike konsentrerte mat som inneholder et stort utvalg av kraftige antioksidanter og fytokjemikalier som ikke kan måles med noen andre frukter i henhold til målinger gjort etter ORAC metoden. Er et produkt i samme klasse som Noni og mange allsidige virkeområder. Produktet er svært nydelig på smak.

 

Ingredienser mengde % av RI
Konsentrert, 100 % surkirsebær (Prunus cerasus)    

 

1-2 ss (15-30ml) daglig.

Blandes med vann til ønsket konsentrasjon. Brukes ofte ublandet på desserter og kaker. Prøv den til riskrem!

Oppbevares i kjøleskap etter åpning.

Tart Cherry er naturens Rolls Royce. Supernature Tart Cherry virker oppløftende og vitaliserende. Deilig, naturlig smak av friske kirsebær.

Bruk Tart Cherry for: - Vitalitet - Velvære - Immunforsvar - Lette betennelser - Restitusjon - Søvnkvalitet - Stress.

Visste du at Tart Cherry er proppfull av antocyaner? Antocyaner et av naturens mest effektive antioxydanter som også finnes i blåbær.ORAC er et akrynom for oxygen Radical Absorbance Capacity og hver enkelt porsjon av produktet viser 7253 ORAC enheter. I henhold til forskning gjort ved ''HUMAN AGING INSTITIUTE'' viser det at 5000 ORAC enheter pr. dag kan forebygge aldersrelaterte sykdommer. Tart Cherry er en av de mest potente juicene som finnes.Et produkt du vil bli glad i.

Acerola Økologisk 100g Pulver

Økologisk Acerola-pulver med 17% C-vitamin. Den lille Acerola-frukten er rød og ligner et kirsebær, men den er mer syrlig. Mennesker er ikke i stand til å danne C-vitamin i kroppen, og det må tilføres via mat. C-vitamin er vannoppløselig, noe som betyr at overskuddet utskilles fra kroppen i urinen. Tilsetting av økologisk maltodekstrin og økt filtrering, gjør smaken på Acerola-pulveret nøytral og fargen er svakt gulaktig.

N35045
SHIFT Defence 30 Tabletter

Defence fra SHIFT kombinerer flere botanicals som har en stimulerende og aktiverende effekt på immunforsvaret. Defence er sammensatt av kraftige ekstrakter fra chaga, reishi, Wellmune betaglukaner og svarthyll. Hver for seg bidrar de til å styrke og trene immunforsvaret.  Sammen er de et tilskudd som bidrar til å opprettholde helsen og sørger for at immunforsvaret fungerer som det skal, særlig i perioder av året hvor man er utsatt for bakterier og virus.  Tidligere navn: SuperDefence

884397
Sambucol Immuno Forte 120ml

Sambucol Immuno Forte støtter immunsystemet. Sambucol Immuno Forte inneholder Svarthyll, vitamin C og sink som bidrar til immunforsvarets normale funksjon.

N34363
Lenker
Min side