Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Tru Niagen 300mg, 30 kapsler

Varenummer: N36490
EAN: 850015311116
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Tru Niagen
ink. mva.
  • Nikotinamid ribosid 
  • nicotinamide riboside chloride
  • Vitamin B3 Niacin
  • Metabolsk stress tømmer kroppen for NAD+
Tru Niagen har 300mg Nikotinamid ribosidklorid, en form av niacin. Også kalt nicotinamide riboside chloride. Metabolsk stress kommer i mange former, og tømmer kroppen for NAD+. Niagen® er den patenterte formen for nikotinamidribosid, et cellulært næringsstoff designet for å enkelt gjennomtrenge celleveggen og gi næring til cellen. Niacin virker på mange måter, deriblant vil niacin bidra til normal energiomsetning. Niacin støtter mitokondriene i cellene, og bidrar derfor til å redusere tretthet og utmattelse. Niacin bidrar til å opprettholde normal hud og slimhinner fordi den hjelper til med reparering av celler.

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel:

Innhold mengde % av RI
Niagen® (Nikotinamid ribosid klorid) 300 mg -
- hvorav niacin 127 mg NE 794%
     
Ingredienser: Niagen® (Nikotinamidribosidklorid), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), vegetabilsk kapsel (hypromellose), antiklumpemiddel (vegetabilsk magnesium stearate).

Anbefalt døgndose for voksne: 1 kapsel som tas med mat.
 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Anbefales ikke til gravide og ammende.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

  • Niacin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
  • Niacin bidrar til normal energiomsetning
  • Niacin bidrar til å opprettholde normal hud
  • Niacin bidrar til å opprettholde normale slimhinner
  • Niacin bidrar til normal psykologisk funksjon
  • Niacin bidrar til nervesystemets normale funksjon
Tru Niagen 300mg, 90 kapsler

Tru Niagen har 300mg Nikotinamid ribosidklorid, en form av niacin. Også kalt nicotinamide riboside chloride. Metabolsk stress kommer i mange former, og tømmer kroppen for NAD+. Niagen® er den patenterte formen for nikotinamidribosid, et cellulært næringsstoff designet for å enkelt gjennomtrenge celleveggen og gi næring til cellen.

N36827
Vitamin B3 (Nikotinamid) 100mg, 30 Vegkapsler

Høydosert tilskudd av vitamin B3, niacin, med hele 100 mg per kapsel. Niacin bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse. Niacin bidrar til nervesystemets normale funksjon og psykologisk funksjon. Niacin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner og hud.

N35285
NADH 5MG VEG 30 Tabletter

NADH (nikotinamid-adenin-dinukleotid) er også kjent som coenzym 1. Coenzymers (hjelpeenzymer) generelle funksjon er å hjelpe de egentlige enzymene med å få de kjemiske reaksjonene til å forløpe hurtigere. NADH produseres i levende celler hos mennesker, dyr og planter. Våre største naturlige kilder finner vi i rødt kjøtt, fjærkre og fisk.

N20218
Lenker
Min side