Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Vitamin B3 (Nikotinamid) 100mg, 30 Vegkapsler

Varenummer: N35285
EAN: 5033290130534
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare
ink. mva.
  • 100mg Vitamin B3 niacin
  • Niacin (Nicotinamide)
  • Bidrar til:
    •  redusere tretthet og utmattelse
    • opprettholde normale slimhinner og hud
    • nervesystemets normale funksjon og psykologisk funksjon
Høydosert tilskudd av vitamin B3, niacin, med hele 100 mg per kapsel. Niacin bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse. Niacin bidrar til nervesystemets normale funksjon og psykologisk funksjon. Niacin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner og hud.

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel:

Innhold mengde % av RI
Niacin (B3) 100 mg 625%
     
Ingredienser: Fyllstoff (cellulose), nikotinamid, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av veg. fettsyrer).

Anbefalt døgndose for voksne : 1 kapsel som tas med mat.
 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Omni-B Active 120 Kapsler

Omni-B Active inneholder balanserte mengder av alle B-vitaminene, samt kolin og inositol som har synergi med B-vitaminene. Produktet har høye doser B-vitaminer, og det er brukt de mest aktive formene av bl.a B2, B3, B6, B12 og folat. Dette sikrer et produkt med god biotilgjengelighet. Omni-B Active er også tilsatt fosfolipider. Disse er viktige byggestener i cellemembraner og bidrar til god utnyttelse av næringsstoffer. Niacin (B3) er tilsatt som såkalt "flush-free-niacin".

N34930
Clear Brain 60 Tabletter

Clear Brain inneholder en kombinasjon av standardiserte planteekstrakter sammen med vitaminer og mineralet jod. Jod bidrar til normale kognitive funksjoner, som hukommelse, oppmerksomhet og konsentrasjon. Pantotensyre bidrar til normal mental yteevne. Tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6 og B12 reduserer tretthet og utmattelse, samt bidrar til at både nervesystem og psykologiske funksjoner fungerer normalt.

N34997
Lenker
Min side