Til toppen

Ultra omega 3-6-9 100 Kapsler

Varenummer: 920891
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Solaray Ultra Omega 3-6-9 inneholder alle essensielle fettsyrer fra planter og dypvannsfisk i et ideelt mengdeforhold for hjerte, ledd og hud. - Ultra Omega 3-6-9 gir en god balanse mellom de viktigste fettsyrene - Opprettholder et sunt hjerte og god blodsirkulasjon - Lindrende ved leddplager - Viktig for huden - Fiskeolje fra dypvannsfisk
Oppgitt innhold pr. kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
Boragofrøolje400 mg
Fiskeolje400 mg
Linfrøolje400 mg
d-alfa-tokoferol (naturlig E-vitamin.)6,5 mg
Dette gir:
Mettede fettsyrer200 mg
Enumettede fettsyrer228 mg
- hvorav Omega-9116 mg
Flerumettede fettsyrer689 mg
- hvorav Omega-3 (EPA 72 mg, DHA 48 mg)340 mg
- hvorav Omega-6 (GLA 76 mg)300 mg
Ingredienser: Gelatinkapsel (gelatin, glyserol), boragofrøolje, fiskeolje, linfrøolje, antioksidant (naturlig d-alfa-tokoferol).
1 kapsel 1-2 ganger daglig.

Bør oppbevares i kjøleskap etter åpning.
Essensielle fettsyrer tilhører gruppen umettede fettsyrer og finnes i fett fra planter og fisk. De inngår i alle cellemembraner og er nødvendige for cellenes normale funksjon i kroppen. Essensielle fettsyrer er gunstige for hjerte-kar, ledd og huden. Essensielle fettsyrer er forstadier i dannelsen av prostaglandiner (vevshormoner) som bl.a. regulerer enzymfunksjoner, energistoffskiftet og kalsiumtransporten i cellene. Helsedirektoratet anbefaler fisk til middag to til tre ganger i uken. De som ikke spiser fet fisk, eller som spiser lite fet fisk, anbefales å ta et daglig tilskudd av tran eller andre omega-3 tilskudd. Det er en kjent sak at mengdeforholdet mellom de ulike fettsyrene omega-3, 6 og 9 i kroppen er viktig og avgjørende. Ultra Omega 3-6-9 inneholder alle essensielle fettsyrer fra planter og dypvannsfisk i et ideelt mengdeforhold.