Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Urtetinktur

Urter kommer i mange former; Løse tørkede urter, tinkturer og som kapsler eller tabletter.

Her finner du en rekke ulike urter og naturstoffer som urtetinkturer og ekstrakter. Flytende er enkelt å dosere med dråper.

Visning
Sorter
Immusol Forte 30ml

Immusol Forte er et ekstra konsentrert soppekstrakt fra agaricus, chaga, reishi og shiitake. Disse adaptogene soppene er kjent for å være gunstig for immunforsvaret, energinivået og for å styrke kroppens evne til å takle stress. Ingrediensene er fermentert og ekstrahert i en nøye overvåket prosess. Immusol Forte kan brukes som et daglig kosttilskudd.

N37210
Agnus castus 50ml

Agnus Castus bidrar til kvinnelig hormonbalanse og hjelper til med å opprettholde fysiologisk velvære i menstruasjonssyklusen. Urten brukes derfor i forhold til PMS for å føle seg bedre før og under menstruasjonen. Urten bidrar også til balanse i overgangsalderen, og reduserer plager i forbindelse med denne fasen.  Kjært barn har mange navn: Munkepepper, kyskhetstre, abrahamsstrå og agnocasto. Planten er en løvfellende busk med bær fra Middelhavslandene. Hele planten dufter aromatisk, men det er bærene som brukes.

N35003
Ipe Roxo (Pau Darco) 50ml

Ipe Roxo bidrar til normal funksjon i immunsystemet. Ipe Roxo har i århundrer blitt brukt av callawaystammen i det gamle Inkariket, av guaranis-, tupinambas-, quechua og ayanaraindianere i Brasil, Argentina, Bolivia, Paraguay osv. Lenge før spanjolene kom til den nye verden, og urten brukes den dag i dag. I Danmark har Ipe Roxo vært solgt siden 1976. Andre navn: Pau D'arco, Taheebo og Lapacho. 

N35399
Baldrian (Valeriana off) 50ml

Legevendelrot (dansk: baldrianrot) bidrar til å opprettholde normal søvn og søvnkvalitet, slik at du bedre takler stress og en travel livsstil. Urten bidrar til avslapning og hjelper deg med å falle i søvn og bidra til naturlig søvn. Effekten oppnås vanligvis ved inntak av 2x10 dråper, men doser er alltid individuelle. 

N35401
Echinacea Complex Dråper, 50 ml

Echinacea Complex inneholder ekstrakt av solhatt og askeblader. Echinacea er en kjent plante for immunforsvaret. Opprinnelig er Echinacea en nordamerikansk plante med spredte lyserøde blader. Blomstens frø kan presses til olje og kalles ofte for solhatt. Echinacea Complex inneholder også askeblader (Fraxinus excelsior). Askeblader kommer fra asketreet, som er en fjern slektning av oliventreet. De tilhører begge til oljetrefamilien.

N35845
Johannesurt Perikon (Hypericum) dråper 100ml

Johannesurt fra NaturDrogeriet er en tinktur laget av Johannesurt. Flasken har dråpeteller så det er lett å dosere. Urten er kjent under flere navn, som prikkperikum, perikum og prikkbladet perikum, men Johannesurt er kanskje det mest kjente.  Urten kan bidra til å bevare følelsesmessig balanse og generelt velvære, samt å balansere humørsvingninger i forbindelse med menstruasjonssyklusen. Kan også bidra til et mer positivt syn på livet og normal søvn.  Bør ikke kombineres med legemidler pga urtens leverpåvirkning.

N36228
Nyhet
Medis Chaga, flytende 100ml

Soppekstrakt av Chaga som er høstet fra bjørketrær i Nord-Norge. Chaga har lang tradisjon i folkemedisinen, og er kjent for å være en kraftig antioksidant. Chaga/kreftkjuke er en adaptogen sopp som vokser hovedsaklig på bjørketrær. Soppen har en lang tradisjon innen folkemedisin for evnen til å kunne bidra til økt motstandskraft mot påkjenninger forårsaket av stress. Chaga blir også kalt det sorte gullet og vokser på bjørketrær i Sibir, Kina, Nord-Amerika og i Skandinavia. Det flytende Chaga ekstraktet fra Medis er høstet i Nord-Norge.

N37209
Chaga ekstrakt 50ml

Chaga ekstrakt fra Gry Hammer er en dobbel ekstrakt laget av chaga/kreftkjuke som er en adaptogen sopp som vokser hovedsaklig på bjørketrær. Soppen har en lang tradisjon innen folkemedisin for evnen til å kunne bidra til økt motstandskraft mot påkjenninger forårsaket av stress.

N35509
GPH Oregano olje 30ml

GPH Oregano olje fra Solaray inneholder en standardisert oregano-olje med garantert 70 % karvakrol. Oregano (bergmynte) er en plante som ble høyt verdsatt av oldtidens grekere. Planten kan bidra til å styrke immunforsvaret. Tradisjonelt sett har oregano vært brukt for å støtte normal funksjon i de øvre luftveiene, og for å opprettholde en normal fordøyelse. GPH Oregano Olje er fra viltvoksende bergmynte, også kalt vill-oregano, fra middelhavsområdet. Flasken inneholder 570 døgndoser (2 dråper).

N35915
Liquid Grapefruit extract, 15ml dråper

Liquid Grapefruit extract dråper er et flytende grapefruktekstrakt som gir en svært konsentrert form av grapefrukt eterisk olje for tarmhelse. Grapefruktolje kan bidra for mikrobiell balanse i tarmen og generell tarmhelse pga dens bredspektrede antimikrobielle egenskaper. 3 dråper BioCare Grapefrukt ekstrakt gir 36mg grapefruktoljeekstrakt fra skallet av grapefrukten. Grapefrukt er en rik kilde til proantocyanidiner, antioksidanter som har omtrent 50 ganger større evne til å hemme frie radikaler enn vitamin C og E. Grapefruktekstraktet kan fortynnes og brukes til blant annet munnvann, gurglevann og mye annet. Flytende grapefruktolje er lett å blande i væske og mat, og et supert alternativ til kapsler/tabletter, også for de som har vansker med å svelge tabletter eller kapsler.

N36580
Lions Mane tinktur økologisk 50ml

Økologisk tinktur av soppen Lion's Mane, på norsk kalt for Piggsvinsopp. Lion's Mane kan hjelpe ved milde symptomer på uro og nedstemthet, samt har egenskaper som er betennelsesdempende, antioksidant og styrkende på immunforsvaret.

N36188
Avena sativa 50ml

Avena Sativa er fremstilt av frisk, grønn havre som er rik på vitamin B, ulike mineraler, fett- og slimstoffer. Lenge vært brukt som lettere beroligende middel både til voksne og barn. Tradisjonelt vært brukt mot lettere søvnproblemer, lett nedtrykthet, eksamensstress og ved nikotinavvenning.

851491
Lenker
Min side