Til toppen

Vitamin B1 (Tiamin) 25mg, 100 Tabletter

Varenummer: N35620
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Tiamin, eller vitamin B1, med 25 mg per tablett. Tiamin bidrar til normal energiomsetning og til hjertets normale funksjon. Tiamin bidrar til at nervesystemet fungerer som det skal, samt til normal psykologisk funksjon.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1tablett.

Innhold mengde % av RI
Tiamin / Vitamin B1 25 mg 2270%
     
Ingredienser: Fyllstoff (dikalsiumfosfat), stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose), vitamin B1 / tiamin (tiaminmononitrat), potetstivelse, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer).

Anbefalt døgndose for voksne: 1 tablett

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Methyl B Complex Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb Liquid Methyl B Complex fra BioCare inneholder metabolsk aktive former av B-vitaminer inkludert B12 og folat. Methyl B Complex er et overlegent B-kompleks som gir næringsstoffer i naturlige aktive former som er klare for kroppen for enkel absorbering og bruk; metylkobalamin og metylfolat. Kilden til folat er Quatrefolic® (metylfolat 5-MTHF), den mest avanserte form som finnes tilgjengelig for tilsetting i kosttilskudd. Metylfolat 5-MTHF er den naturlige formen for folat som finnes i mat, f.eks i grønne grønnsaker.
984979

Vitamin B2 (Riboflavin) 50mg, 30 Vegkapsler

Høydosert tilskudd av vitamin B2, riboflavin, med hele 50 mg per kapsel. Riboflavin bidrar til normal energiomsetning, omsetning av jern og beskytter cellene mot oksidativt stress. Riboflavin bidrar til nervesystemets normale funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde normale røde blodlegemer. Riboflavin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner og hud, samt normalt syn.
N35284

Vitamin B3 (Nikotinamid) 100mg, 30 Vegkapsler

Høydosert tilskudd av vitamin B3, niacin, med hele 100 mg per kapsel. Niacin bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse. Niacin bidrar til nervesystemets normale funksjon og psykologisk funksjon. Niacin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner og hud.
N35285

Vitamin B5 60 Vegkapsler

Høydosert tilskudd av vitamin B5, pantotensyre, med hele 474 mg per kapsel. Pantotensyre bidrar til normal energiomsetning, normal syntese og omsetning av steroidhormoner, vitamin D og enkelte nevrotransmittere. Pantotensyre bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, samt til normal psykologisk funksjon.
N35286