Til toppen

Vitamin B9 folsyre 90 tabletter

Varenummer: N35885
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Kloster

ink. mva.

Vitamin B9:

  • Bidrar til normal bloddannelse
  • Bidrar til normal psykologisk funksjon
  • Bidrar til immunsystemets normale funksjon

Vitamin B9 Folsyre fra Kloster gir 450mcg B9 per tablett. Vitamin B9 bidrar til normal psykologisk funksjon. Det finnes totalt åtte forskjellige B-vitaminer hvorav vitamin B9 (folat) er en av dem. Vitamin B9 (folat/folsyre) bidrar til normal psykologisk funksjon og til vevsdannelse hos gravide. Vitaminet bidrar også til normal bloddannelse og til normal aminosyresyntese. I tillegg bidrar vitamin B9 blant annet til immunsystemets normale funksjon. Folat anbefales av Helsedirektoratet til alle som planlegger graviditet eller er i første trimester.

Oppgitt innhold per døgndose; 1 tablett.

Ingredienser mengde % av RI
Vitamin B9 450mcg 225%
     
Ingredienser: Fyllstoff (dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (fettsyrer, magnesiumsalter av fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel (shellak), vitamin B9/ folsyre (pteroylmonoglutaminsyre).       

Anbefalt døgndose fra 11 år: 1 tablett daglig.

Døgndosen bør ikke overskrides. Skal ikke brukes av barn under 11 år. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bio-Folin 400 mcg 180 Tabletter

Bio-Folin er folsyretilskudd til kvinner som planlegger graviditet eller som befinner seg i første trimester av svangerskapet. Til forebyggelse av nevralrørsdefekter. De norske helsemyndighetene anbefaler ekstra tilskudd av folsyre til gravide.
832055

Methyl B Complex Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb Liquid Methyl B Complex fra BioCare inneholder metabolsk aktive former av B-vitaminer inkludert B12 og folat. Methyl B Complex er et overlegent B-kompleks som gir næringsstoffer i naturlige aktive former som er klare for kroppen for enkel absorbering og bruk; metylkobalamin og metylfolat. Kilden til folat er Quatrefolic® (metylfolat 5-MTHF), den mest avanserte form som finnes tilgjengelig for tilsetting i kosttilskudd. Metylfolat 5-MTHF er den naturlige formen for folat som finnes i mat, f.eks i grønne grønnsaker.
984979

Methyl FolGuard® Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb Liquid Methyl FolGuard fra BioCare har en høy styrke med 100 µg per dråpe av metabolsk aktive former av vitamin B12 og folat. B12 og folat bidrar til dannelsen av røde blodlegemer, normal psykologisk funksjon og energimetabolisme.
N35211

Methylfolate Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb® Methylfolate er et flytende tilskudd av aktivt, lettopptakelig og biotilgjengelig folat med 100 µg per dråpe. 1 flaske gir ca.300 dråper. Metylfolat er den naturlige formen av folat som man finner i f.eks grønne grønsaker, og den er aktiv og klar til bruk i kroppen. Den har god stabilitet og høy biotilgjengelighet.
N35193