Til toppen

Vitamin D3 dråper 30ml

Varenummer: N30604
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Midsona,

ink. mva.

Flytende D-vitamin tilskudd fra en sunn og ren kilde, passende for alle aldre, men spesielt tilpasset de minste. Dette produktet er uten tilsatt smak, og inneholder 2 mikrogram per dråpe. Ønsket dosering dryppes rett i munnen. Biotilgjengelig form: kolekalseferol, også kjent som vitamin D3. 

Oppgitt innhold per dagsdose; 5 dråper (10mcg).

Innhold mengde % av RI
Vitamin D3 (kolekalsiferol) 10 mcg (400 IE) 200%
     
Ingredienser: MCT-olje (mellomlange triglyserider fra kokosolje), kolekalsiferol (vitamin D3).

Anbefalt døgndose fra 1 år: 5 dråper. Ristes før bruk og dryppes rett i munnen eller i drikke.
Kan gis til spedbarn fra 4 ukers alder i samråd med helsesykepleier/lege for riktig dosering.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

D-pearls, D-vitamin 20mcg 360 Kapsler

D-Pearls D-vitamin fra Pharma Nord er bløte gelatinkapsler med solens vitamin (20 µg D-vitamin) oppløst i kaldpresset olivenolje. D-Pearls er fremstilt på basis av Cholecalciferol (D3). Nye undersøkelser viser at mange nordmenn får for lite D-vitamin. D-vitamin er et fettløselig vitamin som bl.a. finnes i fet fisk, og som dannes ved solpåvirkning.
N34365

D-Vitamin BioMulsion® Nutrisorb® 15ml

Flytende D-vitamin BioMulsion Nutrisorb fra BioCare er et høykonsentrert vitamin D-tilskudd som er emulgert for maksimal absorpsjon og biotilgjengelighet. 1 liten dråpe gir hele 25 µg (1000iu) vitamin D3, og har en behagelig sitronsmak. Vitamin D er essensielt for helsen, og bidrar blant annet til normale kalsiumnivåer i kroppen, normal muskelfunksjon, bein og tenner, samt immunforsvarets normale funksjon. Med ca.370 små dråper i flasken, er dette produktet særdeles drøyt og økonomisk i bruk!
N35578

Flytende D3 (vitamin dråper) 30ml

Vegansk D3-vitamin fra lav. Blandet i MCT kokosolje. Flytende for enkel distribusjon, også til barn. Vitamin D er viktig for immunsystemets og musklenes normale funksjon, samt oppbygging og vedlikehold av bein og tenner.
N34990

Vitamin D3 dråper (sitronsmak) 30ml

Flytende D-vitamin tilskudd for alle med sitronsmak. Inneholder 5 mikrogram per dråpe. Solskinnsvitaminet D-vitamin øker utnyttelsen av kalsium i hele kroppen, fremmer et sunt hjerte- og karsystem, er godt for skjelett og muskler og viktig for immunforsvaret. Enkel dosering: drypp ønsket mengde rett i munnen.
N32521