Til toppen

Yogi Tea Bee Happy økologisk 17 teposer

Varenummer: N36096
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Yogi Tea

ink. mva.

Aktsomhet begynner i det små og ender ofte i noe stort.

Yogi Tea Bee Happy er en ayurvedisk urteblanding som består av kamille, lavendel og peppermynte. Urter som er spesielt ettertraktet som næringskilde hos villbiene, og som etter blomstringen brukes i denne blomsterduftende teblandingen.

Peppermynte* (30%), eple*, kamilleblomst* (14%), lakrisrot*, hvit hibiskus*, rosmarin*, salvie*, lavendelblomst* (2,5%), timian*, ryllik*, oregano*.
* kontrollert økologisk dyrking

Hell 250 ml kokende vann over teposen og la teen trekke i ca. 5 minutter. La den trekke noe lenger for kraftigere smak.

Villbier yter et avgjørende bidrag til pollineringen slik at mange planter kan fortsette å eksistere. Yogi Tea som produsent av økologiske teer  er opptatt av å ivareta naturen. Med denne teen støtter de målrettet de ville biene. Urtene i teblandingen er spesielt ettertraktet for biene. Etter blomstringen brukes urtene til å lage denne nydelige teblandingen. I tillegg gis utvalgte dyrkere villbiehotell.

- Bee Happy -

Kloster Kamille Te 20 poser á 1,5g

Kloster Kamille te kan virke beroligende og avslappende, og nytes når man trenger å roe ned. Kamille te er en mild og god te. Kamille kan også være fin ved lett forkjølelse og lindre i hals og luftveier. Gunstig også ved luftplager i magen.
N35643

White tea m/ raspberry, økologisk 26 poser Te

Økologisk Hvit te med bringebær fra Clipper er en lett og delikat te med en fruktig smak av bringebær. Teposene er laget av ubleket bomull.
N32351

Yogi Tea Classic økologisk 17 teposer

Yogi Tea Classic er teen som historien til YOGI TEA begynte med. En god klassiker med blanding av søt kanel, kardemomme, krydret ingefær, nellik og pepper. Kombinasjonen som inspirerte generasjoner av yogier og merket YOGI TEA®, og er grunnsteinen for mangfoldet av de ayurvediske teblandingene i serien. Anbefaler å drikke teen med valgfri søtning og melk/plantedrikk.
N35969

Yogi Tea Matcha Lemon økologisk 17 teposer

Ayurvediske urter og buddhistisk håndverk med grønn te gir Yogi Tea Matcha Lemon sin forfriskende karma. Edle grønne teer blir kronet med matcha i symfoni med sitrongress og sitron for å skape en fantastisk smaksopplevelse. Det eksklusive Matcha-pulveret er laget av utsøkte tencha-blader, som er skyggelagt før høsting og dermed utvikler sin milde smak.
N35967