Til toppen

Acerola 90mg 100 tabletter

Varenummer: N35847
Lagerbeholdning:
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Velsmakende tyggetabletter
  • Naturlig vitamin C

Velsmakende tyggetabletter med C-vitamin for hele familien. Acerolabær er syrlige og minner om kirsebær. C-vitamin bidrar til normalt funksjon i immunsystemet. Produktet inneholder naturlig C-vitamin fra Acerola, samt korrigert og standardisert med askorbinsyre. 1 tablett har 90 mg vitamin C.

Oppgitt innhold per døgndose 1 tyggetablett

Innhold mengde % av RI
Vitamin C 90 mg 112%
     

Ingredienser: Sukrose, glukose, vitamin C (L-askorbinsyre), stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose), maltodekstrin (mais), naturlig bringebæraroma, acerola-/barbadoskirsebær-fruktekstrakt (Malpighia glabra L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Acerolafrukten taper C-vitamin under bearbeidingen. Dette korrigeres med askorbinsyre til det naturlige innholdet av C-vitamin. 

Anbefalt døgndose fra 3 år: 1 tyggetablett.  Ved ekstra behov: Inntil 5 tabletter, og inntil 10 tabletter fra 11 år og for voksne.
Hold boksen lukket.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Acerola Økologisk 100g Pulver

Økologisk Acerola-pulver med 17% C-vitamin. Den lille Acerola-frukten er rød og ligner et kirsebær, men den er mer syrlig. Mennesker er ikke i stand til å danne C-vitamin i kroppen, og det må tilføres via mat. C-vitamin er vannoppløselig, noe som betyr at overskuddet utskilles fra kroppen i urinen. Tilsetting av økologisk maltodekstrin og økt filtrering, gjør smaken på Acerola-pulveret nøytral og fargen er svakt gulaktig.
N35045

Plantforce Vegansk Vitamin C økologisk 200g Pulver

Plantforce Vegansk Vitamin C Pulver inneholder en unik økologisk blanding av fødevarer som er naturlig rike på C-vitamin. Økologiske ingredienser som camu camu, acerola, appelsin og sitron i kombinasjon. Innholdet er fremstilt under lave temperaturer for å best mulig ta vare på ingrediensene og beholde den høye kvaliteten. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon, minsker tretthet og utmattelse, og beskytter cellene mot oksidativt stress.
N35544

Vitamin C Rosehip Complex 150g Pulver

Vitamin C Rosehip Complex er et velsmakende pulver av C-vitamin med mineraler, bioflavonoider og bærekstrakter. Kildene til C-vitamin er en blanding av askorbinsyre, kaliumaskorbat, kalsiumaskorbat, magnesiumaskorbat, sinkaskorbat og manganaskorbat, sammen med nype og bær. Lettoppløselig pulver med lavt syreinnhold. 5 gram pulver gir 1 gram C-vitamin.
N35282

Vitamin C, Magnesium Askorbat 60g pulver

Vitamin C Powder fra BioCare inneholder 100% magnesiumaskorbat (magnesium ascorbate) som er en lettopptakelig form av C-vitamin med lavt syreinnhold. Dette gjør den mildere mot mage-/tarmslimhinnen enn askorbinsyre. Rent frysetørret pulver helt fritt for tilsetningsstoffer.
N35493