Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Ammete 125g

Varenummer: N35612
EAN: 5703137111209
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
  • Støtter produksjonen av brystmelk
  • 8 urter
  • Anis, fennikel, karve bl.a.
Ammete er en velsmakende, lett lakrisaktig urtete blandet etter en oppskrift som har vært brukt i generasjoner. Blandingen inneholder åtte urter, deriblant anis- og fennikelfrø som understøtter produksjonen av brystmelk, og karve som hjelper ved amming.

Ingredienser: Lucerneurt / alfalfa, brennesle / brændenælde, timian, anis, fennikel, bringebærblader / hindbærblade, dill, karvefrø / kommenfrø.

Som te: 10 g urter per liter kokende vann. Trekketid: 10 minutter. Siles med tefilter. Drikkes i løpet av dagen.

Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Økologisk Karve/Kommen hel 75g Urt

Karve har siden middelalderen vært brukt som krydderurt, og vi kjenner best frøene som ingrediens i bakverk og surkål. Karve smaker aromatisk og skarpt. Araberne brukte frøene som krydder under navnet "karauya", og herfra kommer det engelske nanet "caraway". Frøene inneholder eterisk olje med høyt carvoninnhold. Vi krydrer blant annet brød, ost, køtt, agurksalat (Mellomeuropa), surkål og snaps med karve.

N35300
Fennikel, hel (Foeniculum vulgare) ØKOLOGISK 75g

Økologiske hele frø av fennikelplanten som er i familie med dill og persille. Fennikel har en mild og lett søtlig smak som minner om lakris eller anis. Hele fennikelfrø kan bl.a. brukes til te, snaps og som krydder i matlaging. Fennikel kan kjøpes både som hele tørkede frø, og som stødt pulver. Mest intens smak fås fra hele frø. Smaken intensiveres enda mer om frøene ristes på en tørr stekepanne før de knuses og tilsettes maten.

N35143
Ammete 20 poser á 1,5g

Amme te er en velsmakende, lett lakrisaktig urte-te blandet etter en oppskrift som har vært brukt i generasjoner. Urteteblandingen med åtte ulike urter, inneholder blant annet anis- og fennikelfrø som understøtter produksjonen av brystmelk, og karve som hjelper ved amming.

N35611
Lenker
Min side