Til toppen

Økologisk Karve/Kommen hel 75g Urt

Varenummer: N35300
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Karve har siden middelalderen vært brukt som krydderurt, og vi kjenner best frøene som ingrediens i bakverk og surkål. Karve smaker aromatisk og skarpt. Araberne brukte frøene som krydder under navnet "karauya", og herfra kommer det engelske nanet "caraway". Frøene inneholder eterisk olje med høyt carvoninnhold. Vi krydrer blant annet brød, ost, køtt, agurksalat (Mellomeuropa), surkål og snaps med karve.

Økologiske karvefrø (Carum carvi). Kan inneholde spor av gluten.

Som te: ½-1 ts. frø per kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter. Også velegnet som krydder.

Fennikel, hel (Foeniculum vulgare) ØKOLOGISK 75g

Økologiske hele frø av fennikelplanten som er i familie med dill og persille. Fennikel har en mild og lett søtlig smak som minner om lakris eller anis. Hele fennikelfrø kan bl.a. brukes til te, snaps og som krydder i matlaging. Fennikel kan kjøpes både som hele tørkede frø, og som stødt pulver. Mest intens smak fås fra hele frø. Smaken intensiveres enda mer om frøene ristes på en tørr stekepanne før de knuses og tilsettes maten.
N35143

Karve - Kommen, hel brun (Carum Carvi) 1000g

Karve i hel, brun form fra Natur-Drogeriet, i stor kilos forpakning.
N33598

Karve - Kommen, hel brun (Carum Carvi) 100g

Karve har siden Middelalderen vært brukt bl.a. som krydderurt, men vi kjenner typisk frøene, som oftest brukes i bakverk og ost. Karve smaker aromatisk og skarpt.
N33976

Mavekomfort urtete 100g

8416 Mavekomfort te er en smaksvennlig urtete som kan brukes over tid. Den inneholder fennikel- og karvefrø som understøtter fordøyelsen og fordøyelsesfunksjonene, samt anisfrø, peppermynte, lavendel m.fl. som gir en herlig smak.
N35470