Økologisk Arrowrot som er et vegetabilsk stivelsespulver. Arrowroot er en tropisk plante, og den finkornede arrowrootstivelsen utvinnes fra dens underjordiske stengler. Arrowroot er stivelse fra rhizomer/røtter fra Maranta arundinacea L. Arrowroot kan brukes som stivelses- og jevningsmiddel til supper, sauser, syltetøy og andre desserter.
Ingredienser | mengde | % av RI |
---|---|---|
Arrowroot (Amylum Marantae), økologisk dyrket. |
Bruk 1 sss arrowroot pr. 2,5 dl væske. Oppløs arrowroot i litt kaldt vann, og rør arrowroot-jevningen ut i væsken. Varm opp blandingen til kokepunktet, og ta den av varmen med det samme.
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.